ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Η ΔΕΥΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στη συνθήκη των περιορισμών που η πανδημία του κορωναϊού έχει επιβάλλει σε όλους μας, η παράδοση της κοπής της πίτας για την αρχή της νέας χρονιάς τηρήθηκε και φέτος στην ΔΕΥΑΛ. Προσαρμοσμένη πλήρως όμως στους επιβαλλόμενους όρους. Με  παρουσία δηλαδή ελάχιστων εργαζομένων, με την χρήση μάσκας από τους παρόντες και με τήρηση αποστάσεων μεταξύ τους.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Αντιπρόεδρος της επιχείρησης Δημήτρης Μαβίδης, με την παρουσία του Γενικού Διευθυντή Δημήτρη Σαββοργινάκη και των Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γεν. Γραμματέα και Ταμία του σωματείου των εργαζομένων Αχ. Μητράκου, Ν. Κοσμάνου, Αρ. Παπανικολάου και Π. Μπαχλέζου αντιστοίχως.

Ευχές για υγεία, μια ακόμη καλύτερη χρονιά για την ΔΕΥΑΛ αλλά και επάνοδο σε ρυθμούς κανονικότητας για όλους απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος Δ. Μαβίδης ενώ και ο Πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων Αχ. Μητράκος ευχήθηκε υγεία σε όλους τους εργαζόμενους αλλά και στους δημότες της Λάρισας εκφράζοντας συγχρόνως την βεβαιότητα πως η νέα χρονιά θα τερματίσει μια εκκρεμότητα, αυτή της υπογραφής  επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας, που έχει επί καιρό απασχολήσει τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΛ καθιστώντας την δημοτική επιχείρηση της Λάρισας και πάλι πρωτοπόρα και στο ζήτημα αυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ