ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η SKILLS IN RESTAURANTING ONLINE COURSES είναι η πρώτη ανεξάρτητη διαδικτυακή σχολή για επαγγελματίες μάγειρες, chef και εστιάτορες και ξεκινά το ταξίδι της από την πόλη

Το 2019 η Λαρισαία Ιωάννα Σταβάρα (ideas creator), δημιούργησε την πρώτη ανεξάρτητη διαδικτυακή ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ, CHEF και ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ, με το όνομα SKILLS IN RESTAURANTING ONLINE COURSES. Η Ιωάννα Σταβάρα δραστηριοποιείται επαγγγελματικά στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το 1995, οπότε η δημιουργία της SKILLS IN RESTAURANTING ONLINE COURSES ήταν μία φυσική εξέλιξη.

Η Ιωάννα Σταβάρα επέλεξε τη Λάρισα ως έδρα της SKILLS IN RESTAURANTING ONLINE COURSES, κι αυτό γιατί επέστρεψε στην γενέτειρα πόλη της με ένα όραμα: να γίνει η Λάρισα ένα γαστρονομικό κέντρο της Ελλάδας.

Η SKILLS IN RESTAURANTING ONLINE COURSES είναι ένα  φωτεινό παράδειγμα της σωστής και ωφέλιμης χρήσης της τεχνολογίας.

Η Ιωάννα Σταβάρα μας λέει ότι η SKILLS IN RESTAURANTING ONLINE COURSES δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο γιατί από την εμπειρία της μέσα από τη δημιουργία ζωντανών σεμιναρίων μαγειρικής, διαπίστωσε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη και ζήτηση για εξειδικευμένη γνώση στο χώρο, αλλά η πρόσβαση στα σεμινάρια, λόγω αποστάσεων, επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και κόστους δημιουργούσαν δυσκολίες στο ενδιαφερόμενο κοινό.

Ένα άλλο κριτήριο είναι ότι τα ζωντανά σεμινάρια, ο συμμετέχων τα παρακολουθεί μία φορά και μόνο. Η πολύ, αλλά απαραίτητη πληροφορία σε κάθε ζωντανό σεμινάριο δεν είναι εύκολο να αφομοιωθεί και έτσι η γνώση δεν είναι άμεσα και για πάντα προσβάσιμη.  Συνήθως αυτό που μένει από τα ζωντανά σεμινάρια μαγειρικής και εστιατορικής είναι μόνο οι συνταγές και μερικές σημειώσεις. Στη SKILLS IN RESTAURANTING ONLINE COURSES η πρόσβαση στη γνώση είναι για πάντα, και όχι μόνο για πάντα, αλλά θα ανανεώνεται και συνεχώς προκειμένου να είναι πάντα επίκαιρη και ωφέλιμη στους μαθητές της.

Το πρώτο διαδικτυακό μάθημα της SKILLS IN RESTAURANTING ONLINE COURSES άνοιξε για το κοινό στις 26 Ιανουαρίου του 2020 και όπως αποδείχτηκε ήταν η καλύτερη επιχειρηματική κίνηση για την εποχή.

Στενός συνεργάτης και συνοδοιπόρος της SKILLS IN RESTAURANTING ONLINE COURSES είναι ο σεφ Γιώργος  Στυλιανουδάκης, ενώ στην ομάδα διδασκαλίας πρόσφατα ανακοινώθηκαν οι σεφ Δημήτρης Δημητριάδης και Γιάννης Στανίτσας.

Η SKILLS IN RESTAURANTING απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες μάγειρες,  chef και εστιάτορες.

Σκοπός, στόχος και όραμα της σχολής είναι να μοιραστεί και να βγει στο φως η γνώση καταξιωμένων επαγγελματικά και γνωσιακά σεφ και ανθρώπων της εφαρμοσμένης εστιατορικής. Να μπορέσουν οι νέες γενιές μαγείρων να εξελίξουν την Ελληνική γαστρονομία και φιλοξενία παίρνοντας τη σκυτάλη από το παρόν στο μέλλον.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων γίνεται μόνο διαδικτυακά ενώ οι μαθητές έχουν πάντα και όποτε χρειαsτούν το δικαίωμα να στείλουν τις ερωτήσεις τους στους εισηγητές μέσω email ή τηλεφωνικώς και να λάβουν τις απαντήσεις άμεσα, σε μια interactive μορφή διδασκαλίας.

Περίπου ένα χρόνο μετά από το άνοιγμα του πρώτου μαθήματος η Ιωάννα Σταβάρα είναι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα και τη συμμετοχή του κοινού, ενώ εκείνο που της δίνει τη μεγαλύτερη χαρά είναι το ότι έρχεται σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου, από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Είναι πανεύκολο να αποκτήσει κάποιος τα διαδικτυακά μαθήματα της SKILLS IN RESTAURANTING ONLINE COURSES. Αρκεί να πληκτρολογήσει www.ideaspeopleresult.com.

Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει και τηλεφωνικά με την κυρία Ιωάννα Σταβάρα στο +30 6946 741 295.

Μπείτε τώρα στη σελίδα και κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας. Οποιοι κάνουν τώρα εγγραφή θα αποκτήσουν και ένα κουπόνι έκπτωσης 60% σε μαθήματα της σχολής.

photography credits YANNIS STAVARAS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ