ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ «ΓΟΛΓΟΘΑΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ 21ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος που τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς τραυματίστηκε στο τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από τη Λάρισα που κόστισε τη ζωή σε μια 19χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com ο 21χρονος, που νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική, αντιμετωπίζει σοβαρά θλαστικά τραύματα στον θώρακα όπως και κατάγματα στο πρόσωπο, έχοντας μπροστά του έναν χειρουργικό «Γολγοθά» για την αποκατάστασή του.

Η κατάσταση της υγείας του 21χρονου οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου, που λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου «καρφώθηκε» σε μάντρα στον δρόμο Αμπελώνα-Γιάννουλης, παραμένει σταθερή αλλά σοβαρή, με τους θεράποντες ιατρούς να παραμένουν στο πλευρό του φροντίζοντας ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος επιπλοκών.

Σημειώνεται πως οι έρευνες για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο μοιραίο τροχαίο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ ο νεαρός οδηγός λόγω της επιβαρυμένης κατάστασής του δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς που εξετάζουν την υπόθεση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com

1 Trackback / Pingback

  1. Σε κρίσιμη κατάσταση 21χρονος στο Νοσοκομείο Λάρισας, μετά από τροχαίο – TrikalaVoice

Comments are closed.