ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ 13033 ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Στο Ντουμπάι άλλαξε χρόνο η κοσμική Αθήνα – Το ένα από τα επτά εμιράτα και η μεγαλύτερη πόλη των ΗΑΕ πλημμύρισε από κόσμο 

Μπορεί ο πλανήτης να άλλαξε χρόνο με μέτρα και αποστάσεις, σε μια ιστορική Πρωτοχρονιά, ωστόσο η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική στο Ντουμπάι, με τις εικόνες να θυμίζουν ρεβεγιόν εποχών… ΠΑΣΟΚ. Δεκάδες Έλληνες σελέμπριτι και επιφανείς της κοσμικής Αθήνας βρέθηκαν στη “πολυτελή φούσκα” που δημιούργησαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για να γιορτάσουν εκτός καραντίνας σε συνθήκες χλιδής και πολυτέλειας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το ένα από τα επτά εμιράτα και η μεγαλύτερη πόλη των ΗΑΕ πλημμύρισε από κόσμο, που γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου σε συνθήκες εντελώς διαφορετικές, τις οποίες είχε φροντίσει να διαφημίσει με καμπάνιες, για όσους έχουν φυσικά το χρήμα για να φτάσουν εκεί. Έτσι, την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες έστελναν μήνυμα 6 για να δουν λίγους συγγενείς υπό τις αυστηρές οδηγίες της Πολιτείας, άλλοι βρίσκονταν στο Nammos και σε άλλα μεγάλα κλαμπ των Εμιράτων, σε ένα… “παράλληλο σύμπαν”.

H τουριστική καμπάνια του Ντουμπάι για τη σεζόν, φέρει το μήνυμα “we are open”.

Απόλυτο yolo στο Ντουμπάι - Πώς βρέθηκαν εκεί οι Έλληνες σελέμπριτι

Σύμφωνα με τα μέτρα που έχει λάβει το Ντουμπάι, οι τουρίστες από την Ελλάδα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν 2 COVID‑19 PCR test, ένα 96 ώρες πριν την αναχώρησή τους, και ακόμη ένα με την άφιξή τους στο Εμιράτο. Ο επισκέπτης είναι υποχρεωμένος να μείνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του μέχρι το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ που κάνει στη χώρα.

Οι περισσότεροι Έλληνες σελέμπριτι, επέλεξαν το φημισμένο Nammos Dubai, “αδελφάκι” του Nammos της Μυκόνου. Το εορταστικό πρόγραμμα περιλάμβανε κυρίως Έλληνες καλλιτέχνες και dj, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.

Μεταξύ άλλων, στο Nammos Dubai βρέθηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου, ο Χάρης Σιανίδης, η Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου και πολλοί άλλοι.

Απόλυτο yolo στο Ντουμπάι - Πώς βρέθηκαν εκεί οι Έλληνες σελέμπριτι

Το “αστείο” είναι πως τα ίδια δελτία ειδήσεων που έκαναν λόγο για “ασυνείδητους πολίτες χωρίς ατομική ευθύνη”, βρήκαν χώρο για να αφιερώσουν ρεπορτάζ τους για το ρεβεγιόν χλιδής των Ελλήνων που βρέθηκαν στο Ντουμπάι.

Απόλυτο yolo στο Ντουμπάι - Πώς βρέθηκαν εκεί οι Έλληνες σελέμπριτι

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε δε το γεγονός, ότι ο Στέφανος Κορκολής εμφανίστηκε ταυτόχρονα σε δύο μέρη. Και στο νοσοκομείο Σωτηρία για το ρεβεγιόν του MEGA με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και στο Nammos. Η αλήθεια βέβαια είναι πως η εμφάνιση στο MEGA δεν ήταν ζωντανή.

Στο Ντουμπάι βρίσκεται για προπονήσεις εδώ και καιρό άλλωστε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επέλεξε ένα άλλο μαγαζί για τη διασκέδασή του, το Cipriani.

Απόλυτο yolo στο Ντουμπάι - Πώς βρέθηκαν εκεί οι Έλληνες σελέμπριτι

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με όσα ανέφερε πρόσφατα ο κ. Χρυσοχοΐδης, “θα επιδειχθεί ιδιαίτερη αυστηρότητα στους ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας και τήρηση δίχως παρεκκλίσεις όλων των πρωτοκόλλων και των περιοριστικών μέτρων καραντίνας”. Να δούμε τι θα ισχύσει και τι όχι, γιατί εκ του αποτελέσματος, με μαθηματική ακρίβεια συνεχίζει να επαναλαμβάνεται το δόγμα των “δύο μέτρων και δύο σταθμών”, όπως έγινε και στους κυβερνητικούς εμβολιασμούς δηλαδή, προ ολίγων ημερών.

news247.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ