ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΤΟΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Με μια συντονισμένη προσπάθεια συνεργείων του δήμου ύστερα από εντολή του αντιδημάρχου Τυρνάβου Γιώργου Γκάτσου, καθαρίστηκε χθες η ανεξέλεγκτη χωματερή που είχε δημιουργηθεί από κάποιους ασυνείδητους στα όρια των δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας στη ν.ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης.

Η χωματερή αποτελούσε εδώ και καιρό εστία μόλυνσης και ταυτόχρονα παρουσίαζε μια απαράδεκτη εικόνα τριτοκοσμικής χώρας την οποία αντίκριζαν καθημερινά χιλιάδες οδηγοί αυτοκινήτων που διασχίζουν το δρόμο.

Η εικόνα του σημείου πριν την επέμβαση του δήμου

Αν και δεν ήταν υποχρέωση του δήμου να κάνει τον καθαρισμό ο κ. Γκάτσος επιδεικνύοντας περιβαλλοντική ευαισθησία και ενοχλημένος από την εικόνα, έδωσε εντολή στα συνεργεία του δήμου και έτσι χθες από το σημείο απομακρύνθηκαν τόνοι σκουπιδιών που είχαν γίνει εστία μόλυνσης.

Οπως ανέφερε ο κ. Γκάτσος πλέον μέριμνα όλων θα πρέπει να είναι η προστασία της περιοχής από τους ασυνείδητους που έχουν μάθει να βρωμίζουν το περιβάλλον και απηύθυνε  έκκληση σε όποιους διαπιστώνουν ανεξέλεγκτη εναπόθεση απορριμμάτων να ειδοποιούν το δήμο για τον άμεσο καθαρισμό των διαφόρων σημείων αλλά και για την επιβολή προστίμων στους ασυνείδητους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ