ΝΕΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΔΑΜΟΥΛΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ

Σε νέο μπαράζ επιθέσεων κατά της κυβέρνησης, των τοπικών βουλευτών και στελεχών του κόμματος επιδόθηκε τις τελευταίες ημέρες ο πολιτευτής Λάρισας της ΝΔ Γ. Αδαμούλης με αφορμή τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και την απουσία Λαρισαίων από το κυβερνητικό σχήμα.
Σε μία του ανάρτηση ο κ. Αδαμούλης εμφανίζεται λάβρος κατά των τοπικών βουλευτών υποστηρίζοντας ότι κάποιοι στο νομό “θα πρέπει να σκέφτονται την πολιτική τους αποστρατεία από την Κεντρική πολιτική σκηνή, αντί να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα” αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που λειτουργούν όλα αυτά τα χρόνια στη Βουλή με τις ίδιες και τις ίδιες επερωτήσεις…
Μάλιστα πηγαίνει ένα ακόμη βήμα πιο πέρα και αναφέροντας τα εξής:
“Δεν μπορεί οι τρείς νομοί της Θεσσαλίας να εκπροσωπούνται στην κυβέρνηση εκτός από τον Νομό Λάρισας.
Κάτι φταίει.
Μήπως το πρόβλημα είναι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές;
Μήπως το πρόβλημα είναι οι μηχανισμοί τους, που αλλοιώνουν την ελεύθερη έκφραση της τοπικής κοινωνίας;
Είναι αλήθεια ότι βιώνουμε την “Δημοκρατία” των μηχανισμών. Μηχανισμούς που πρέπει να συντριψουμε μαζί με όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης.
Επιτέλους ήρθε η ώρα να μπει πάνω απ’όλα το συμφέρον του νομού κ κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Ας αφήσουν τον Νομό να ανασάνει πολιτικά.
Ίσως να είναι χρήσιμοι σε άλλα πεδία”.
Στελέχη
Σε άλλη του ανάρτηση και με αφορμή σχόλια φίλων του ο κ. Αδαμούλης εξαπέλυσε επιθέσεις και σε κομματικά στελέχη τα οποία δεν κατονομάζει Αναφερόμενος σε κάποιο πρόσωπο υποστηρίζει ότι τραβάει πίσω το κόμμα για να παραμένει ισχυρός:
“χάσαμε τον Δήμο Λάρισας, τον Δήμο Ελασσόνας κ τον Δήμο Αγιάς. ….κ πίσω από αυτές τις ήττες το ίδιο πρόσωπο !!!”, σημειώνει χαρακτηριστικά.
Σε άλλη απάντηση αφήνει να εννοηθεί ότι σύντομα θα τα βάλει με στέλεχος της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ χρησιμοποιώντας εναντίον του βαριές εκφράσεις:
Σκληρές εκφράσεις κατά πάντων από τον γνωστό πολιτευτή που μας έχει συνηθίσει στη σκληρή κριτική με ευθύ λόγο, αν και μέχρι σήμερα δεν είδαμε κάποια επίσημη αντίδραση από το κόμμα για τα γραφόμενά του…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ