ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ…

Αίσθηση προκάλεσε η σημερινή ανακοίνωση της ΚΕΟΣΟΕ για τις πολυφαινόλες του κρασιού και του σταφυλιού που αποτελούν όπλο κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών επιστημόνων, προκαλώντας και αρκετές συζητήσεις σε κοινωνίες όπως αυτή του Τυρνάβου όπου το κρασί αποτελεί αγαπημένη συνήθεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της.

Γνωστοί και για το χιούμορ τους οι Τυρναβίτες άρχισαν να πλάθουν και σενάρια με κυρίαρχο αυτό περί έκδοσης αντι-covid19 πιστοποιητικού από τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό σε όσους καταναλώνουν κάποιες συγκεκριμένες ποσότητες κρασιού.

Αλλοι θα έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού εμείς γιατί να μην έχουμε ανάλογο πιστοποιητικό λόγω της λελογισμένης κατανάλωσης κρασιού σημείωσε γνωστός Τυρναβίτης που κάλεσε τον πρόεδρο του συνεταιρισμού να διεκδικήσει από το δήμαρχο να κινήσει τις διαδικασίες ώστε το τυρναβίτικο σταφύλι και το κρασί Π.Γ.Ε. που παράγει η περιοχή να θεωρηθούν “όπλο” κατά του κορωνοϊού.

Εξυπνα σενάρια που μάλλον δεν θα απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα αν αποδειχθεί η ορθότητα της έρευνας των Αμερικανών επιστημόνων…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ