ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΤΖ. ΟΥΕΜΠ

Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας ο Γ. Μίσσας

Η χαρά του οπαδού τα σενάρια περί μεταγραφών και μετακινήσεων, ενώ ένα από αυτά δείχνει να διαψεύδεται παταγωδώς στη Λάρισα. Η περίπτωση αφορά στον δυναμικό Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ της ΚΑΕ Λάρισα Τζ. Ουέμπ, που δημοσιεύματα αθλητικών σάιτ και αναδημοσιεύσεις σε τοπικά μέσα ήθελαν να κουνάει μαντήλι μετά το παιχνίδι με το Λαύριο αναχωρώντας για ομάδα του εξωτερικού, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Θ. Ριζούλη όμως να έχει διαφορετική άποψη.

«Ο παίκτης θέλει να μείνει και συνεχίζει κανονικά στην ομάδα μας», ήταν η λακωνική δήλωση του κ. Ριζούλη στο paidis.com, με τον μεγαλομέτοχο της Λαρισινής ΚΑΕ να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Παρτίζαν για τον Αμερικανό, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως ο παίκτης μένει στη Λάρισα.

«Τώρα αν με τις εμφανίσεις του υπάρξουν… “σειρήνες” και μας ξαναγίνει κρούση θα το δούμε στην ώρα του», έκλεισε την κουβέντα μας ο κ. Ριζούλης, μην κρύβοντας την ικανοποίησή του για τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Προμηθέα Πατρών και ευχόμενος ανάλογη συνέχεια για την ομάδα.

ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες του paidis.com βέβαιες θα πρέπει να θεωρούνται οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της ΚΑΕ, καθώς η ομάδα αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στη διακοπή συμβολαίου με ξένο παίκτη, με τις σχετικές ανακοινώσεις να κάνουν γνωστή τη δυσάρεστη εξέλιξη ίσως και πριν από το παιχνίδι με το Λαύριο.

ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Ο Γ. ΜΙΣΣΑΣ

Η μεγάλη νίκη επί του Προμηθέα Πατρών συνοδεύτηκε από προσθαφαιρέσεις στο τεχνικό επιτελείο της ΚΑΕ Λάρισα, αφού παρελθόν για την ομάδα αποτελεί ο Β. Κουτσουκέρας, με την ΚΑΕ να κάνει γνωστή τη συνεργασία της με τον Γ. Μίσσα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λάρισα έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον κ. Ιωάννη Μίσσα για τη θέση του βοηθού προπονητή. Ο κ. Μίσσας προσλήφθηκε από την ομάδα μας για να βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Παπανικολόπουλου, για το υπόλοιπο της σεζόν 2020-2021 στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Ο έμπειρος προπονητής είναι γεννημένος το 1980,αποφοίτησε στη σχολή προπονητών καλαθοσφαίρισης, ενώ αποτελεί και μέλος του ΣΕΠΚ. Επίσης, είναι απόφοιτος σχολής για διοίκηση και οργάνωση επιχειρήσεων.
Να σημειωθεί ότι, από το 2018 έως και πριν λίγες ημέρες εργαζόταν στον Α.Σ. Καρδίτσας εκτελώντας χρέη βοηθού προπονητή, ενώ στο πρωτάθλημα της Α2 τη χρονιά 2018-2019 κάθονταν στο πλευρό του Γιάννη Τζήμα με τον οποίον συνεργάζεται και πάλι.

Ο κ. Μίσσας έχει εμπειρία και στο «κομμάτι» των ακαδημιών, καθώς παρακολουθεί την εξέλιξη των παιδιών του Α.Σ. Καρδίτσας.
Η διοίκηση της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory τον καλωσορίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα «κυανόλευκα». Με την εξέλιξη αυτή, ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας αποτελεί παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο, με τους ανθρώπους της ομάδας μας, να του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ