ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ «ΠΑΜΕ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ» ΜΕ ΒΑΓΕΝΑ-ΖΙΑΚΑ-ΤΣΙΑΝΟ

Στους ραδιοφωνικούς δέκτες και τη συχνότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Λάρισας «καρφώθηκαν» το μεσημέρι της Παρασκευής πλείστοι όσοι θεατρόφιλοι που απόλαυσαν την έμπνευση της εκπομπής του Θεσσαλικού Θεάτρου «Πάμε Θεσσαλικό» για τη σύμπραξη από… αέρος των ιδρυτικών μελών του Θ.Θ.

Απολαυστικοί η Άννα Βαγενά, ο Γιώργος Ζιάκας και ο Κώστας Τσιάνος μίλησαν σε τηλεφωνική σύνδεση για τη μεγάλη περιπέτεια του Θεσσαλικού Θεάτρου, θυμήθηκαν, γέλασαν, επέμειναν στη δημιουργία κεντρικής θεατρικής σκηνής στη Λάρισα (και καλά κάναν), απέδωσαν τα εύσημα στην καλλιτεχνική του διευθύντρια Κ. Σπανού και ευχήθηκαν τα καλύτερα πεπεισμένοι για την εξέλιξή του και την αγάπη του κόσμου.

Τους φίλους του θεάτρου στον Αμπελώνα θυμήθηκε ο Κ. Τσιάνος, που περιγράφοντας παράσταση στην πόλη μετέφερε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την στήριξη των απλών ανθρώπων με τη φράση «καλό-κακό το έργο είναι το δικό μας θέατρο», ενώ στη σύλληψη και τελικά την υλοποίηση της ιδέας της αναφέρθηκε η Άννα Βαγενά γυρίζοντας τον χρόνο πίσω.

Αίσθηση τέλος προκάλεσε η πρόταση του Γ. Ζιάκα για μια καλλιτεχνική σύμπραξη των τριών τους, με την εκπομπή και την παρουσιάστριά της Μ. Παπουτσή να βιώνει από πρώτο χέρι και ρόλο… προξενήτρας, σε μια ιδέα που αν τελικά υλοποιηθεί (και γιατί όχι;) θα σπάσει ταμεία και… καρδιές στη Λάρισα και όχι μόνο!

Με το καλό…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ