ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ Κ.Υ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ (φωτο)

Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και απόλυτα συντονισμένα χάρη στην προετοιμασία της διοίκησης πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας οι εμβολιασμοί Γιατρών, Νοσηλευτών και εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου που είναι το πρώτο Κ.Υ. στο νομό στο οποίο ολοκληρώθηκαν οι εμβολιασμοί.

Συνολικά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σήμερα εμβολιάστηκαν 32 άτομα προσφέροντας έτσι μία ασφαλή θωράκιση σε όλο το προσωπικό αλλά και στους ασθενείς που το επισκέπτονται.

Πρώτος “άνοιξε τον χορό” των εμβολιασμών ο Διευθυντής του Κ.Υ. Τυρνάβου Γιάννης Αντωνόπουλος και ακολούθησε το ιατρικό προσωπικό. Αμέσως μετά εμβολιάστηκαν ο τεχνολόγος ακτινολόγος και δημοτικός σύμβουλοςΒαγγέλης Ντέλας, ο πρόεδρος των εργαζομένων των Κέντρων Υγείας του νομού και εργαζόμενος στο Κ.Υ. Τυρνάβου Βασίλης Κόντης οι προϊστάμενες του νοσηλευτικού προσωπικού Αικατερίνη Τζιαμπίρη και Γεωργία Μαργαρίτη και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με το προσωπικό του Κέντρου.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εμβολιασμών στο πρώτο Κ.Υ. του νομού ο διευθυντής κ. Αντωνόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την χωρίς προβλήματα ολοκλήρωση της διαδικασίας σημειώνοντας ότι γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι έχουν εφοδιαστεί με ένα σημαντικό όπλο που τους κάνει πιο δυνατούς στη μάχη με τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ