ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΙΛΕΛΕΡ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης από τον πρόεδρο και τον γενικό διευθυντή της επιχείρησης

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΕΥΑ Κιλελέρ στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της επιχείρησης Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο γενικός διευθυντής  Γιάννης Παπακανάκης και οι χωρικοί αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Γιάννης Κουκούτσης, Γιάννης Μπακαλόπουλος και Αχιλλέας Χατζούλης.

Ο πρόεδρος ενημέρωσε διεξοδικά τους χωρικούς αντιδημάρχους σχετικά με τις δράσεις και τα σχέδια της επιχείρησης. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε αναλυτικά στο ετήσιο πρόγραμμα δράσεων της δημοτικής επιχείρησης για κάθε δημοτική ενότητα, κατέγραψε  τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και αυτά που έχουν ήδη κατατεθεί σε διάφορους φορείς για χρηματοδότηση ενώ ανέπτυξε ενδελεχώς και το μεσο-μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της ΔΕΥΑΚ για μελέτες και έργα που στόχο έχουν την αδιάλειπτη παροχή πόσιμου, καθαρού και υγιεινού νερού στους καταναλωτές της.

Με τη σειρά του ο γενικός διευθυντής αναφέρθηκε πρωτίστως στην καθημερινή δράση της υπηρεσίας της ΔΕΥΑΚ επισημαίνοντας την μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία του με τους κατά τόπους αντιδημάρχους. Δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της καθημερινής επικοινωνίας και ενημέρωσης η οποία αφορά στις παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΚ στις Δημοτικές Ενότητες με σκοπό την αμεσότερη απόκριση σε θέματα σχετικά με την επιχείρηση και τελικά την παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών προς τους καταναλωτές.

Από την πλευρά τους οι παρευρισκόμενοι αντιδήμαρχοι, αφού ευχαρίστησαν τον πρόεδρο για την πρόσκληση που τους απηύθυνε αλλά και για τη σφαιρική ενημέρωσή που τους έκανε σχετικά με τα θέματα τις επιχείρησης, τόνισαν ιδιαίτερα την άψογη συνεργασία τους, σε καθημερινή βάση, με την υπηρεσία. Όσον αφορά το αναπτυξιακό σχεδιασμό της ΔΕΥΑΚ πρότειναν στοχευμένες παρεμβάσεις και διεμήνυσαν στον Αχιλλέα Βαρδακούλη ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν επαφές με τους προέδρους και τα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων για την ενημέρωσή τους και τη διερεύνηση ειδικών θεμάτων που τους απασχολούν και αφορούν στη ΔΕΥΑ Κιλελέρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ