ΌΧΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Ανακοίνωση – παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης που υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Στ. Χατζηκράχτης, Δ. Μπάσμπα, Στ. Τσικριτσής και Ν. Μπαντόγιας

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τυρνάβου Στέλιος Χατζηκράχτης σε επιστολή στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και στο σώμα, κατά την δια περιφοράς συνεδρίαση του την 28η Δεκεμβρίου 2020 ανέφερε τα εξής:

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριε Δήμαρχε και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Η Λαϊκή Συσπείρωση κατά το τελευταίο, δια ζώσης δημοτικό συμβούλιο, στις 6/10/2020 έθεσε το σοβαρό ζήτημα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν μπορούν να γίνονται, δια περιφοράς, οι συνεδριάσεις για θέματα που αφορούν το μέλλον του δήμου. Στους περισσότερους δήμους συγκαλούνται τα δημοτικά συμβούλια εν μέσω πανδημίας,  με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Κύριε Πρόεδρε και κ. Δήμαρχε τι κάνατε εδώ και 5 μήνες για να γίνονται τα δημοτικά συμβούλια με τηλεδιάσκεψη; Μήπως σας βολεύει αυτή η κατάσταση;

Προτείνουμε, από εδώ και πέρα, να γίνονται τα δημοτικά συμβούλια στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου, που πληροί τις προδιαγραφές, λόγω πανδημίας έως ότου γίνουν με τηλεδιάσκεψη.

Δε μπορούμε να πάμε σε συζήτηση –  ψήφιση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος, με συνεδρίαση δια περιφοράς.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ