ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Η ΑΕΛ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Με τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα στο αρχικό σχήμα (Τσόσιτς, Κολομπίνο) και τον Μπάγιτς κάτω από τα δοκάρια της αγωνίστηκε η ΑΕΛ στη Λεωφόρο, όπου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL αντιμετώπισε τον ΠΑΟ, με τους παίκτες του Γ. Τάτση να πραγματοποιούν καλή εμφάνιση (κυρίως στο δεύτερο μέρος) δίχως ωστόσο να παίρνουν κάτι από το ματς, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Επιθετικά μπήκαν στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι και μόλις στο 1ο λεπτό ο Αϊτόρ έκανε το σουτ με τον Μπάγιτς να μπλοκάρει, ενώ στο 6’ ήταν η σειρά του Καρλίτος να απειλήσει, με τον Μπάγιτς να μπλοκάρει και πάλι την μπάλα.

Η ΑΕΛ έκανε αισθητή την παρουσία της με τη συμπλήρωση του 15λέπτου, όταν ο συνήθης ύποπτος Πινακάς βρέθηκε έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ, με τον Διούδη να μπλοκάρει, ενώ στο 23’ ο Αϊτόρ βρέθηκε ανενόχλητος στη «βυσσινί» περιοχή και έκανε την κεφαλιά, με τον Μπάγιτς σε ετοιμότητα να τελειώνει τη φάση μπλοκάροντας την μπάλα.

Στο 30’ νέα φάση για λογαριασμό του ΠΑΟ έβγαλε ο Ιωαννίδης, που μπήκε από τα αριστερά και έκανε το σουτ με το δεξί στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Μπάγιτς, ενώ η απάντηση της ΑΕΛ ήρθε με τον Κολομπίνο στο 32’, όταν ο νεοαποκτηθείς παίκτης πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και έκανε το σουτ με το δεξί δίχως να βρει στόχο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν τελικά το σκορ στο 36’, όταν ο Μολό πήρε άνετα μέτρα στο γήπεδο και έβγαλε τη σέντρα, ο Ιωαννίδης μπήκε στη φάση απασχολώντας τους αμυντικούς και η μπάλα κατέληξε στον Καρλίτος, που ανενόχλητος έκανε το σουτ γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του!

Με την έναρξη της επανάληψης σουτ του Πινακά (48’) κόντραρε στα σώματα και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 57’ οι «βυσσινί» άγγιξαν την ισοφάριση, όταν ο Νικολιάς έκανε τη σέντρα προς τον Κολομπίνο στο δεύτερο δοκάρι και εκείνος ανενόχλητος έπιασε το πλασέ και έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και στο 58’ ο Πινακάς μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα, αυτή βρήκε στον Σένκεφελντ και μετά πάλι πάνω του και έφυγε έξω, ενώ στο 77’ ο Κολομπίνο κέρδισε τις κόντρες και έκανε το σουτ, με τον Διούδη να μπλοκάρει.

Με την ΑΕΛ καλύτερη και κόντρα στην εικόνα του αγώνα ο Παναθηναϊκός λίγο έλειψε στο 84’ να «κλειδώσει» τη νίκη του, όταν μετά από καλοζυγισμένη σέντρα του Χατζηγιοβάνη ο Καμπετσής έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μπάγιτς μπλόκαρε, ενώ στο 85’ ο Καμπετσής έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και έκανε την μπαλιά, με τον Μπουζούκη να πλασάρει και τον Μπάγιτς να διώχνει σε κόρνερ!

Στο 89’ ο Μπουζούκης βρήκε τον Εμμανουηλίδη που βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά έχασε το κοντρόλ και κόπηκε από τον Μπέρτο, ενώ στο 4λεπτο των καθυστερήσεων ο Κολομπίνο βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής (91’) και έκανε το σουτ, με τον Διούδη να μπλοκάρει σταθερά και στο 94’ ο Εμμανουηλίδης με πλασέ νίκησε τον Μπάγιτς για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Χουανκάρ, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος (87′ Σερπέζης), Βέλεθ, Αϊτόρ (78′ Μπουζούκης), Αθανασακόπουλος (60′ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (87′ Εμμανουηλίδης), Καρλίτος (79′ Καμπετσής).

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Μπάγιτς, Ζίζιτς (60′ Μπέρτος), Τσόσιτς, Μιχαήλ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς (60′ Τρούγιτς), Κολομπίνο, Σπαρβ, Νικολιάς, Πινακάς, Ντουρμισάι (85′ Νούνιτς).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ΠΑΕ ΠΑΟ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ