ΣΕ START UP ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ “BUDDIES”

Με τη δική της Εφαρμογή Buddies (buddies-app.com) η Αγγελική Πατρινού παίρνει μέρος σε διεθνή διαγωνισμό του Startup Incubator από το Βερολίνο, για καινοτόμες ιδέες που αναπτύσσονται με τη μέθοδο Lean.

Το Buddies αναπτύχθηκε λόγω της μεγάλης κινητικότητας που υπάρχει στην εποχή μας (οκ – προ κορονα!), καθώς πολλοί νεαροί επαγγελματίες όταν αλλάζουν πόλη ή βγαίνοντας στο εξωτερικό δυσκολεύονται να γνωρίσουν καινούριο κόσμο εκτός του εργασιακού περιβάλλοντος.

Εκεί έρχεται λοιπόν το Buddies που είναι μία εφαρμογή μεταξύ του meet up (όπου μπορεί κανείς να πάει σε μία μάζωξη με ανθρώπους με βάση ένα κοινό ενδιαφέρον, για παράδειγμα η ορειβασία), και dating app (όπου οι χρήστες πρέπει να κάνουν “like” ο ένας στον άλλο και μετά μπορούν να βγουνε ραντεβού).

Στο Buddies οι χρήστες μπορούν να δηλώσουν τα ενδιαφέροντά τους, και προτείνονται έτσι σε άλλους χρήστες με κοινά ενδιαφέροντα. Αν και οι δύο κάνουν like η επικοινωνία ξεκινά!

 

Ο σκοπός είναι η ανάπτυξη νέων φιλικών σχέσεων και κοινότητες φίλων.

Απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που μόλις βγήκαν στο εξωτερικό και ενδεχομένως να μην έχουν πολύ διευρυμένο κύκλο στο νέο τόπο κατοικίας τους αλλά και σε “ντόπιους” που ενδεχομένως να θέλουν να ξεκινήσουν μία νέα δραστηριότητα ή απλά να διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο.

———————-

Η Αγγελική Πατρινού, δημιουργός του Buddies, έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έχει γεννηθεί στις Συρακούσες των Η.Π.Α, μεγάλωσε στη Λάρισα και σπούδασε στο Ηράκλειο Κρήτης. Την άνοιξη του 2016 πήγε στο Βερολίνο για διακοπές, της άρεσε και έμεινε… λίγο παραπάνω! Από τότε ζει και εργάζεται στο Βερολίνο.

Έχει σπουδάσει Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Διεθνές Πανεπιστήμιο, ενώ έχει τελειώσει επιτυχώς και ένα full-stack development bootcamp (www.spiced-academy.com) στο Βερολίνο. Η εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει ρόλους όπως Online Marketing Manager, Σύμβουλος Επιχειρήσεων καθώς και Δημιουργός Ιστοσελίδων.

Το Startup Incubator στο Βερολίνο διοργανώνει τον διαγωνισμό Make It Lean για καινοτόμες ιδέες που αναπτύσσονται με τη μέθοδο Lean, στον οποίο τα έπαθλα θα καθορίζονται κατόπιν δημόσιας ψήφου.

Δείτε το βίντεο του Buddies και ψηφίστε πατώντας το +1 όπως φαίνεται παρακάτω στο:

Ψηφίστε εδώ: www.startup-incubator.berlin/make-it-lean-contest-2020/buddies

Η ιστοσελίδα του διαγωνισμού: www.startup-incubator.berlin/make-it-lean-contest-2020

Ακολουθώντας αυτό τον σύνδεσμο μπορείτε να εγγραφείτε στο waitlist ώστε να ενημερωθείτε όταν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη: buddies-app.com

Και φυσικά, αν σας αρέσει η ιδέα πείτε το και στους φίλους σας! 🙂

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ