ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 16,12 ΕΚ. € ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2021

Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ με ομόφωνη απόφασή του ενέκρινε το Τεχνικό Πρόγραμμα της επιχείρησης συνολικού προϋπολογισμού 16,126 εκ. € που περιλαμβάνει έργα τα οποία έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από διάφορα προγράμματα στα οποία είχαν ενταχθεί στην πλειοψηφία τους από την προηγούμενη διοίκηση της επιχείρησης.

Πρόκειται για έργα όπως ο βιολογικός και η αποχέτευση του Αμπελώνα που έχουν ολοκληρωθεί και πρέπει να γίνουν αποπληρωμές, ο βιολογικός και η αποχέτευση του Δαμασίου που είχαν ενταχθεί σε χρηματοδότηση από την περιφέρεια, τα έργα που αρχικά είχαν ενταχθεί στον ΦΙΛΟΔΗΜΟ και στη συνέχεια πέρασαν στο πρεόγραμμα Τρίτσης κ.λπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έργα έχουν εξασφαλισμένους πόρους 16.002.548,37 € από δημόσια χρηματοδότηση (Ταμείο Συνοχής με εθνικούς πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη, από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020, από το Πρόγραμμα «Θεομηνίες» του ΥΠ.ΕΣ., από το Πρόγραμμα «Λειψυδρία» του ΥΠ.ΕΣ., από το Πρόγραμμα «Τρίτσης» και «Φιλόδημος ΙΙ» του ΥΠ.ΕΣ. και 124.000,00 € από ιδίους πόρους.

Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται το σύνολο των έργων της επιχείρησης που αναμένεται να υλοποιηθούν μέσα στο 2021.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΕΥΑΤ ετοιμάζει και ένα ακόμη πακέτο έργων τα οποία θα επιχειρήσει να εντάξει σε χρηματοδοτικά προγράμματα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com αγγίζουν τα 18 εκ. €.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ