ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ

Απαραίτητο… αξεσουάρ προστασίας εν μέσω πανδημίας οι μάσκες, με τον Σύλλογο Γονέων- Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας να προχωρά σε συνεργασία με εικαστικούς της Λάρισας στην υλοποίηση μιας θαυμάσιας ιδέας για τη δημιουργία καλαίσθητων υφασμάτινων μασκών με σχέδια των εικαστικών της πόλης.

Οι μάσκες διατίθενται ήδη από τον σύλλογο, που ευχαριστεί όλους όσοι συνέδραμαν στην προσπάθεια αναφέροντας τα εξής: “Ευχαριστούμε από καρδιάς την ΠΕΔ Θεσσαλίας, τον Δήμο Κιλελέρ, το Σωματείο Εικαστικών Λάρισας 8 και τους εικαστικούς : Χρήστο Γραβάνη, Άρτεμις Διαμαντή, Δήμητρα Εξάρχου, Σοφία Ζαπίτη, Ζωή Ζηπέλα, Στέλλα Κακαβά, Ελένη Καλαμπαλίκη, Μελά Καραγιάννη, Αντιγόνη Καψάλη, Λιάνα Κρανιώτου, Έλλη Κυριαζή, Αστέριο Λάσκαρη, Χρήστο Λάσκαρη, Πάρη Μακρή, Νίκο Μάτα, Μαρία Παναγιώτου, Αθανασία Παπατζέλου, Ελένη Σαρλικιώτη, Ιφιγένεια Σδούκου, Θεοδώρα Τσιάτσιου, Βιβή Τσιόγκα και τους γραφίστες Πέτρο Κακούρο, Γιάννη Μαρκάτο, Αλέξη Μάρκου”.

Οι υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων (για παιδιά και ενήλικες) διατίθενται για την ενίσχυση των δράσεων του συλλόγου, ενώ για την προμήθειά τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ. 2410 613112 (10 π.μ. – 2 μ.μ.).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ