ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΧΡ. ΤΣΙΑΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ

Δυσάρεστες καταστάσεις βιώνει η Λάρισα καθώς όπως έγινε γνωστό αργά χθες βράδυ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλ. Κούγιας προχώρησε σε κατάθεση μήνυσης κατά του δημοσιογράφου Χρ. Τσιάτα «για την διάπραξη από αυτόν της συκοφαντικής δυσφημίσεως δια του τύπου κατ’ εξακολούθηση, εις βάρος του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ ΑΕΛ και των μελών του Δ.Σ. αυτής».

Σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρονται τα εξής:

“Καταζητείται με την διαδικασία του αυτοφώρου, ο δόκιμος δημοσιογράφος Χρήστος Τσιάτας.

Σήμερα (σ.σ. χθες) υπεβλήθη μήνυση εναντίον του, για την διάπραξη από αυτόν της συκοφαντικής δυσφημίσεως δια του τύπου κατ’ εξακολούθηση, εις βάρος του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ ΑΕΛ και των μελών του Δ.Σ. αυτής.

Η μήνυση αφορά, μόνο τις χθεσινές και τις σημερινές του αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπως και η δημοσιοποίηση μόνο από αυτόν πανό με χυδαίο περιεχόμενο και συνθημάτων με χυδαίο περιεχόμενο.

Εις βάρος του Χρήστου Τσιάτα και του Χρήστου Τσούμαρη, έχουν προσδιοριστεί ήδη 4 αγωγές αποζημιώσεως στο Πρωτοδικείο Λαρίσης και εκκρεμούν και μηνύσεις εναντίον τους, για όλα όσα ψευδή και συκοφαντικά έχουν δημοσιοποιήσει στις εκπομπές τους, όπου μοναδικό θέμα είναι, η δυσφήμιση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια.

Εξετάζεται επίσης από την Ασφάλεια Λάρισας, η σύμπτωση της δημοσιοποιήσεως μόνο από τον Χρήστο Τσιάτα διαφόρων κατάπτυστων συμπεριφορών (πανό με χυδαίο περιεχόμενο, συνθήματα στο Αλκαζάρ, τρικάκια στο AELRadio) μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την διάπραξη από τους κακοποιούς αυτών των παράνομων πράξεων”.

Δυστυχώς ξεφεύγει η κατάσταση στη Λάρισα, καθώς την ώρα που η ΑΕΛ μάταια αναζητά την ηρεμία της προκειμένου να προσηλωθεί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και να «ξεκολλήσει» από τον πάτο της βαθμολογίας η διοίκησή της στρέφεται με μηνύσεις κατά Λαρισαίων δημοσιογράφων ρίχνοντας νερό στον μύλο μιας στείρας αντιπαράθεσης που δεν οδηγεί πουθενά.

Την ίδια ώρα η συντριπτική πλειοψηφία παρακολουθεί αμέτοχη τις εξελίξεις, όταν δεν αναλώνεται σε σχόλια και… χασκόγελα μέσω πληκτρολογίου.

Κρίμα…

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com