“ΟΔΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 69” ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι διαδικτυακές προβολές των παραστάσεων του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Κιλελέρ. Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Χατζηκωνσταντίνου με αφορμή το γεγονός δήλωσε σχετικά:

«Ξεπερνάει κάθε προσδοκία, παράσταση με την παράσταση, η ανταπόκριση του θεατρόφιλου κοινού στην παρουσίαση των διαδικτυακών παραστάσεων του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου μας. Η επιτυχία του εγχειρήματος  δικαιώνει την προσπάθεια που καταβάλαμε με στόχο να ψηφιοποιήσουμε τις παραστάσεις και να τις αποδώσουμε στο κοινό. Η αντιδημαρχία Πολιτισμού θα συνεχίσει να παράγει ανάλογες δράσεις έτσι ώστε ο  πολιτισμός, σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, να είναι παρών».

Το δεύτερο  θεατρικό έργο που θα προβληθεί μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας https://kilelerartistas.wordpress.com, σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 21:00 ακριβώς, είναι η ανατρεπτική κωμωδία “Οδός Αφροδίτης 69″.

«Δύο ζευγάρια. Εκεί γύρω στα σαράντα. Ζευγάρια που από την αστακομακαρονάδα προ κρίσης προσγειώθηκαν απότομα στα μακαρόνια να είναι και ό,τι να’ ναι μετά κρίσης. Δίχως όμως να αλλάξουν όλες τους τις συνήθειες. Τι θα συμβεί όταν αυτά τα δύο ζευγάρια θα κληρονομήσουν εξ αδιαιρέτου ένα νεοκλασικό κτίριο στην οδό Αφροδίτης 69 όπου για τρεις μήνες είχε μείνει ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος. Και τι θα συμβεί όταν διαπιστώσουν ότι το νεοκλασικό κτίριο που κληρονόμησαν αντί για μεσιτικό γραφείο που πίστευαν πως είναι , είναι ένας οίκος ανοχής. Τι σχέση άραγε έχουν οι εργαζόμενοι στον οίκο ανοχής με την Αντιγόνη του Σοφοκλή και την Αρχαία Τραγωδία. Πως ένας οίκος ανοχής γίνεται Πολιτιστικός Σύλλογος επιδοτούμενος από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και τι θα συμβεί όταν δύο αξιωματούχοι από την Ευρωπαϊκή Ένωση έρχονται απροειδοποίητα για να ελέγξουν τα πολιτιστικά πεπραγμένα του συλλόγου;».

Το έργο ανέβηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας  στις 19 και 20 Μαΐου 2018. Η σκηνοθεσία είναι του Άκυ Μητσούλη. Οι συντελεστές του έργου: Μουσική επιμέλεια – βοηθός σκηνοθέτη : Πατρούλα Χριστοδούλου

Σκηνικά : Έλενα Κυράτσα

Διεύθυνση Σκηνής : Σταυρούλα Μπόζαρλη

Μακιγιάζ : Εύη Τέγου

Σχεδιασμός αφίσας – Φωτογραφίες : Βασίλης Πάτσιος

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι : Γεωργία Ράπτη , Βασίλης Μουρμούρας , Έλενα Κυράτσα , Γιώργος Μπόζαρλης , Δημήτρης Κατσιαούνης , Σωτήρης Χατζίκος , Παναγιώτα Καλοτραπέζη , Χαρούλα Κουτζαηλία , Ευθύμης Τίκας , Αλεξάνδρα Σαμαρά , Βασιλική Σαπουνά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ