Ο “ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΚΑΡΠΟΣ” ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο του κατάστημα πώλησης ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων, βιολογικών προϊόντων, καφέ, παραδοσιακών γλυκών και ζαχαρωτών άνοιξε στο κέντρο της Λάρισας η γνωστή επιχείρηση επεξεργασίας ξηρών καρπών “Θεσσαλικός Καρπός” που έχει τις εγκαταστάσεις της στο 7ο χλμ. της ε.ο. Λάρισας – Τυρνάβου.

Το όμορφο και πλήρως εφοδιασμένο κατάστημα με προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας βρίσκεται στην καρδιά της Λάρισας στην οδό Κύπρου 93 στην πλατεία Εβραίων μαρτύρων.

Το κατάστημα έχει πετύχει συνεργασία με την εταιρεία “Βιοαγρός” από την οποία προμηθεύεται προϊόντα βιολογικά και χωρίς γλουτένη, αλλά και προϊόντα για όσους προτιμούν τη vigan διατροφή.

Ταυτόχρονα διαθέτει στο απαιτητικό κοινό της Λάρισας ποιοτικούς και αυστηρά επιλεγμένους ξηρούς καρπούς από χωράφια της περιοχής, καφέ άριστων αρωματικών ποικιλιών και φυσικά πάσης φύσης προϊόντα που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του καλά ενημερωμένου καταναλωτικού κοινού της περιοχής.

Θεσσαλικός καρπός στο κέντρο της Λάρισας στην οδό Κύπρου 93 και είναι βέβαιο ότι θα γίνει η αγαπημένη συνήθεια σας για τα καθημερινά σας σνακς και όχι μόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ