ΌΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ… ΜΕΤΑΓΓΙΖΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

Ανακοίνωση του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης με αφορμή την ολοκλήρωση πετυχημένης αιμοδοσίας

“Η πανδημία δεν…πάγωσε το αίμα μας…γιατί οι καρδιές μας χτυπούν δυνατά για το συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη! Και το αποδείξατε ξανά, όλοι εσείς που κάνατε πέρα το φόβο του κορωνοϊού και γεμίσατε 75 φιάλες από το πολυτιμότερο αγαθό που σώζει ζωές…”

Λόγια καρδιάς από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης και την πρόεδρό του Ειρήνη Μάνη, προς όλους όσους πέρασαν το κατώφλι του Πολιτιστικού Κέντρου της περιοχής για να δώσουν αίμα….

“Στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι, με τον κορωνοϊό να μη δείχνει έλεος σε νέους και μεγαλύτερους, η αξία της ζωής….μεταγγίστηκε  και γιγαντώθηκε μέσα από τον ίδιο τον άνθρωπο….Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τα μέγιστα και θα συνεχίσουμε ακούραστοι με ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες….’Αλλωστε ομάδα ενωμένη δε νικιέται ποτέ….” δήλωσαν η Πρόεδρος και τα Μέλη του Συλλόγου ευχαριστώντας όλους τους αιμοδότες που τήρησαν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας και περίμεναν υπομονετικά στη σειρά για την έκτακτη αιμοδοσία που έγινε την Κυριακή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είπαν μέσα από την ψυχή τους και στους συνοδοιπόρους του σε όλη αυτή την ιερή προσπάθεια. Τους γιατρούς και νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας που παρά την τεράστια κούραση που βιώνουν όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας ήταν εκεί, και τους εθελοντές του Περιφερειακού Παραρτήματος  Λάρισας του Ερυθρού Σταυρού που δεν σταματούν ποτέ να αγωνίζονται για το συνάνθρωπο.

Θερμά ευχαρίστησαν και τις επιχειρήσεις Λάρισας και Φαλάνης(Αθανασιάδης market, Κρεαταγορά Γεροφωκάς-Κωσταφάκας, Crimson Cafe, Boulevard Easy Bar, Gold Coffee & Bar),  που δώρισαν στους αιμοδότες μάσκες προστασίας και τσάντες αγοράς, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το έργο του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ