«ΦΟΥΣΚΩΣΕ» Ο ΠΗΝΕΙΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Καθησυχαστικός ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Δ. Μαβίδης

Εντυπωσιακές εικόνες από τον «φουσκωμένο» Πηνειό κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του paidis.com στη Λάρισα, με τους αρμόδιους να παραμένουν σε επιφυλακή λόγω και της αναμενόμενης κακοκαιρίας.

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, κυρίως σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, «κατέβασαν» το ποτάμι ακόμη και εντός της Λάρισας, ενώ εμφανώς ανεβασμένη είναι η στάθμη του τόσο κάτω από τη γέφυρα του Αλκαζάρ όσο και στο φράγμα πίσω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΛ.

«Παρακολουθούμε την εξέλιξη και βρισκόμαστε πάντα σε επιφυλακή, ωστόσο οι χθεσινοβραδινές πτωτικές τάσεις που καταγράφηκαν σε Τρίκαλα και Καρδίτσα είναι καθησυχαστικές», τόνισε μιλώντας στη σελίδα ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Δ. Μαβίδης.

Θα πρέπει να επισημανθεί πως σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις η στάθμη του νερού παραμένει αισθητά κάτω από το όριο ασφαλείας, καθώς το ύψος του νερού έφτασε τα 3.30 μέτρα με έναρξη επιφυλακής τα 4.50 μέτρα, με τους Λαρισαίους να απολαμβάνουν την άσκηση στην περιοχή δίχως προβλήματα, απαθανατίζοντας τα «φουσκωμένα» νερά του Πηνειού, που αποτελεί σήμα κατατεθέν της πόλης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Δ. Καστανάρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ