«ΚΑΜΠΑΝΑ» ΣΤΟΝ Α. ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγιας, λόγω της συμπεριφοράς του στον αγώνα της Λεωφόρου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε την παραπάνω ποινή για τα όσα γράφηκαν σε βάρος του μεγαλομετόχου στο φύλλο αγώνα για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τιμωρώντας παράλληλα και τη «βυσσινί» ΠΑΕ με χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

“ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας (μεγαλομέτοχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/01/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 10/01/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στο γήπεδο για τρεις (3) αγωνιστικές”.

Εξάλλου το Πειθαρχικό επέβαλλε στον κ. Κούγια την ποινή της επίπληξης για τη συμπεριφορά του στον αγώνα του Αλκαζάρ με τον ΠΑΟΚ, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η απόφαση αναφέρει τα εξής:

14η αγωνιστική

“ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας: «Βάσει των αναφερομένων στο από 03/01/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 03/01/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Ποινή επίπληξης”.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ