«ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ» Η ΑΕΛ ΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Τον Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχτηκε στο παγωμένο από την επέλαση του «Λέανδρου» Αλκαζάρ η ΑΕΛ, που στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League κατάφερε να «παγώσει» και τους φιλάθλους της γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-1.

Οι παίκτες του Γ. Τάτση έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστόσο με το πέρας του 15λεπτου οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στο 23’ ο Τσιλούλης πάτησε περιοχή και έκανε μία σέντρα-σουτ που σταμάτησε ο Μπάγιτς, ενώ η απάντηση της ΑΕΛ ήρθε στο 25’, όταν ο Ντουρμισάι έμεινε όρθιος και έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά άουτ.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημίωρου (29’) ο Μπαξεβανίδης ζύγισε τη σέντρα από τα δεξιά, ωστόσο Ντάουντα και Μουνιέ δεν κατόρθωσαν να πάρουν την κεφαλιά, ενώ σε μίνι πολιορκία της ΑΕΛ στο 31’ ο Φιλίπ έπιασε το σουτ με τα σώματα των αμυντικών να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ βγήκε μπροστά επιδιώκοντας να ανοίξει το σκορ και στο 48’ ο Φιλίπ έπιασε το σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο 59’ και πάλι ο Φιλίπ δοκίμασε με «στημένο», με τον Βέρχουλστ να μπλοκάρει τη δυνατή εκτέλεση.

Με το ματς να μπαίνει στο τελευταίο 20λεπτο ο Απόλλωνας Σμύρνης ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα, όταν στο 73’ ο Τσιλούλης εκμεταλλεύτηκε όμορφη πάσα με τη μία του Ντάουντα και με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μπάγιτς γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις (91’) ο Ντουρμισάι βρήκε τον Τρούγιτς, ο οποίος έκανε το πλασέ στην κίνηση αλλά αστόχησε, με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους και την ΑΕΛ να παραμένει «βυθισμένη» βαθμολογικά, στην προτελευταία θέση του σχετικού πίνακα, αλλά και δίχως νίκη στην έδρα της.

ΛΑΡΙΣΑ (Γιάννης Τάτσης)Μπάγιτς, Μιχαήλ, Ζίζιτς (57΄Γιουνές), Τσόσιτς, Μπέρτος (77΄Τρούγιτς), Φιλίπ, Σπαρβ (46΄Μιλοσάβλιεβιτς), Κολομπίνο, Νικολιάς, Πινακάς, Ντουρμισάι

ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιώργος Παράσχος)Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Κολ, Λαγός (62΄Κιτοκό), Φερνάντεθ (88΄Χουχούμης), Τσιλούλης, Μουνιέ, Ντάουντα (88΄Τσαμπούρης)

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Fosonline.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ