ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΩΝ

Προβλήματα και στη λειτουργία δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων αναμένεται να προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας και ο ολικός παγετός που το συνοδεύει σε διάφορες περιοχές του νομού Λάρισας και ειδικότερα σε δημοτικές ενότητες που είναι ορεινές στους δήμους Ελασσόνας και Τεμπών κυρίως.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ανεπίσημα στοιχεία στο δήμο Ελασσόνας λόγω του παγετού αναμένεται να μείνουν αύριο κλειστά με απόφαση που θα εκδώσει ο δήμαρχος όλες οι σχολικές μονάδες α/βαθμιας εκπαίδευσης στις Δ.Ε. Αντιχασίων, Ολύμπου, Σαρανταπόρου, στις κοινότητες Βερδικούσιας, Λιβαδίου και Καρυάς, ενώ από την εξέλιξη του φαινομένου αναμένεται κατά τη διάρκεια της ημέρας να αποφασιστεί η λειτουργία ή μη στις σχολικές μονάδες των Δ.Ε. Ελασσόνας και Ποταμιάς.

Εν τω μεταξύ προβλήματα υπάρχουν και σε ορεινές κοινότητες του δήμου Τεμπών με τη δημοτική αρχή να προσανατολίζεται στο να κρατήσει κλειστά τα σχολεία α/βαθμιας στην Αιγάνη, στην Καλλιπεύκη και στα Αμπελάκια, ενώ οι οριστικές αποφάσεις για όλα τα σχολεία του δήμου αναμένεται να ληφθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com