ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο 46ΧΡΟΝΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΠΟΥΤΣΙΑΒΑΡΑΣ

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η υγειονομική κοινότητα της Μαγνησίας αλλά και η κοινωνία Βόλου και Τσαριτσάνης λόγω του θανάτου του 46χρονου γενικού ιατρού του Αχιλλοπούλειου νοσοκομείου Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα, ο οποίος καταγόταν από την Τσαριτσάνη.

Ο άτυχος γιατρός άφησε την τελευταία του πνοή μετά από το βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από λίγες μέρες, όταν έχοντας τελειώσει την υπηρεσία του στο Νοσοκομείο Βόλου επέστρεψε στο σπίτι του όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι συνάδελφοί του γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Ταχυδρόμος” λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του αναζητήθηκε κρεβάτι σε ΜΕΘ τόσο στο Βόλο όσο και στα υποόλοιπα νοσοκομεία της Θεσσαλίας και τελικά βρέθηκε μόνο στο ΙΑΣΩ, όπου και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος.

“Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί είχαν διαπιστώσει ότι η κατάσταση της υγείας του είναι μη αναστρέψιμη.  Το άγγελμα του θανάτου του έχει σκορπίσει οδύνη στο Νοσοκομείο Βόλου. Συγκλονισμένοι οι γιατροί αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τη μεγάλη απώλεια. Ο άτυχος γιατρός ήταν ειδικευόμενος στον τομέα της παθολογίας. Έδινε τη μάχη από την πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μάλιστα νόσησε και ο ίδιος από κορονοϊό όπως και άλλοι συνάδελφοί του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε, ώστε μόλις αποθεραπεύτηκε να επιστρέψει στο Αχιλλοπούλειο δίνοντας τη μάχη να βοηθήσει τους ασθενείς”, σημειώνεται σε σχετικό δημοσίευμα του Ταχυδρόμου.

Φωτο: Βαγγέλης Σαπουνάς

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ