ΜΕΝΕΙ Ο Γ. ΤΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ-ΓΙΟΥΝΕΣ-ΦΙΛΙΠ-ΤΡΟΥΓΙΤΣ!

Έκανε την… ανατροπή έστω και εξωαγωνιστικά η ΠΑΕ ΑΕΛ, που παρά τις πληροφορίες που την ήθελαν να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού αποφάσισε να συνεχίσει με τον Γ. Τάτση, ανακοινώνοντας την απομάκρυνση τεσσάρων ποδοσφαιριστών της.

Όπως έγινε γνωστό ο 48χρονος τεχνικός υπέβαλλε την παραίτησή του μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας από τον Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία δεν έγινε δεκτή, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει ταυτόχρονα πως θα προχωρήσει στη λύση των συμβολαίων των Πλατέλλα, Φιλίπ, Γιουνές και Τρούγιτς.

Αναλυτικά η «βυσσινί» ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής μας Γιάννης Τάτσης, μετά το ατυχές για την ομάδα μας αποτέλεσμα με την τραγική εικόνα της ομάδα μας απέναντι στην ιδιαίτερα αξιόμαχη την τρέχουσα περίοδο ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, υπέβαλε την παραίτηση του.

Την παραίτηση του, δεν έκανε δεκτή ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξης Κούγιας και κατόπιν συζητήσεως που είχε μαζί του σήμερα το πρωί αποφάσισαν από κοινού ο κ. Τάτσης να συνεχίσει στην θέση του προπονητή της ομάδας.

Μαζί του συνεχίζουν και όλοι οι συνεργάτες του.

Με απόφαση του κ. Κούγια και σύμφωνη γνώμη των προπονητών, ζητήθηκε να λυθούν τα συμβόλαια τους από τους ποδοσφαιριστές Πλατέλλα, Filip, Υoynes και Trujic.

Ειδικά από τους Πλατέλλα, Filip, o κ. Κούγιας ζήτησε να φέρουν ομάδες στις οποίες θα μεταγραφούν, αλλιώς θα παραμείνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι περιπτώσεις των Trujic, Younes είναι εντελώς διαφορετικές και λόγω καλής συμπεριφοράς τους, είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν σε ομάδες της αρεσκείας τους λήγοντας τα συμβόλαια τους”.

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ