ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΙΖΙΟΥ – ΠΕΤΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα συνάντησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου στο υπουργείο. Οι δυο πολιτικοί συζήτησαν επί μακρόν για σειρά ζητημάτων που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και για το νέο εκλογικό νόμο που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης η κ. Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συναντήθηκα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και καλό φίλο Στέλιο Πέτσα, τον οποίο και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα μου για μια συνάντηση εφ’ όλης της ύλης.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι μέσα στις πρώτες προτεραιότητες της κοινοβουλευτικής μου δράσης και φυσικά της κυβέρνησης. Πρόκειται για τον θεσμό ο οποίος βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλον στον πολίτη και στις ανάγκες του. Η κυβέρνηση της ΝΔ από την πρώτη στιγμή ανάληψης της  διακυβέρνησης της χώρας έδωσε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στα θεσμικά, όσο και στα πρακτικά ζητήματα.

Παρά τις ανατροπές που επιφέρει η πανδημία του Covid-19, κεντρική μας στρατηγική εξακολουθεί να είναι η ανάπτυξη, η προστασία του πολίτη και η κοινωνική συνοχή. Με απόλυτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, εφαρμόζουμε πολιτικές και πρωτοβουλίες που θα περιορίσουν τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στη ζωή των πολιτών. Με τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία αξιοποιούμε πόρους προς στήριξη των τοπικών οικονομιών και κοινωνιών.

Είμαι σίγουρη πως η νέα ηγεσία του υπουργείου με επικεφαλής τον Μάκη Βορίδη θα συνεχίσει στο δρόμο της υλοποίησης των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η Αυτοδιοίκηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ