ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ (ΦΩΤΟ)

Σκηνές προ καραντίνας καταγράφονται το πρωί της Δευτέρας στην αγορά της Λάρισας, που επαναλειτουργεί μετά από μια περίοδο σκληρού lockdown, με τους Λαρισαίους να σπεύδουν για τα ψώνια τους πλημμυρίζοντας κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης.

Η ηλιόλουστη μέρα, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, έδωσε το σύνθημα στους καταναλωτές που εκμεταλλεύτηκαν την άρση των μέτρων αλλά και την εκπτωτική περίοδο, δημιουργώντας ουρές στα καταστήματα προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

«Περιμένουμε όλο τον κόσμο με πάρα πολύ καλές τιμές και εκπτώσεις που ξεπερνούν το 50%», ανέφερε στο paidis.com ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χ. Παπαδόπουλος, ζητώντας παράλληλα αυστηρή τήρηση των μέτρων μα και στήριξη της αγοράς και του λιανεμπορίου από την Πολιτεία.


Θυμίζουμε πως τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο μέχρι τις 8 το βράδυ, η μετάβαση σε αυτά θα γίνεται με την τήρηση όλων των μέτρων (μάσκα, αποστάσεις κλπ.) και με την αποστολή SMS στο 13033, ενώ ο καταναλωτής θα έχει χρονικό περιθώριο δύο ωρών για να ολοκληρώσει τις αγορές του, με έναρξη την ώρα αποστολής και έγκρισης του μηνύματος μετακίνησής του.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Δ. Καστανάρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ