ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΝΥΦΙΚΩΝ…

Παράπονα γυναικών που είναι στην αναζήτηση ενδύματος για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους

Ολα του γάμου δύσκολα λέει ο λαός και μάλλον έχει δίκιο, αν αναλογιστεί κανείς ότι σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν τις τελευταίες ημέρες στο paidis.com υποψήφιες νύφες καλούνται να πληρώσουν ένα χαράτσι στους οίκους νυφικών για να δοκιμάσουν το ένδυμα που θα φορέσουν στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους.

Οπως υποστηρίζουν έχουν επισκεφθεί οίκους νυφικών τους ζητείται να καταβάλουν το ποσό των 20 ευρώ σε καθένα από τα καταστήματα πριν δοκιμάσουν νυφικό και όταν ρωτάνε γιατί παίρνουν ως απάντηση ότι πρόκειται για απόφαση του συλλόγου τους και ότι τα χρήματα αυτά δίνονται για την απολύμανση των νυφικών.

Σίγουρα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο το θέμα της απολύμανσης και αποτελεί με βεβαιότητα κόστος για την κάθε επιχείρηση σήμερα μάλιστα που λόγω του lock down δεν γίνονται γάμοι και η αφορά νυφικών είναι στο ναδίρ, αλλά και από την άλλη είναι ένα σημαντικό χαράτσι για τις μέλλουσες νύφες που θέλουν να επισκεφθούν περισσότερους οίκους μέχρι να διαλέξουν το νυφικά.

Σοβαρό το θέμα με τις καταγγελίες και είναι βέβαιο ότι η σελίδα θα αναζητήσει απαντήσεις και από τους επαγγελματίες του κλάδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ