ΤΑ ΕΛΤΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ

Παρέμβαση του επικεφαλής της “Πόλης που Θέλουμε” Σάμερ – Αθανάσιου Αμάρι
Με θλίψη διαπιστώσαμε σήμερα μετά από σχετικό δημοσίευμα ότι άλλη μία υπηρεσία, αυτή των ΕΛΤΑ στον Αμπελώνα, οδεύει προς κλείσιμο και μάλιστα εν μέσω πανδημίας. Αν μη τι άλλο αν η πληροφορία ευσταθεί, σε συνδυασμό με το πρόσφατο κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στον Αμπελώνα είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό που πρέπει να διερευνηθεί.
Δεν μπορεί εν μέσω πανδημίας, η διοίκηση των ΕΛΤΑ να προγραμματίζει κάτι τέτοιο, αγνοώντας τις ανάγκες των δημοτών. Μάλιστα μετά το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Αμπελώνα οι κάτοικοι χρησιμοποιούν καθημερινά τα ΕΛΤΑ για την πλειοψηφία των συναλλαγών τους.
Σημειωτέον τα ΕΛΤΑ στην πόλη του Αμπελώνα είναι το μοναδικό κατάστημα στον πρώην Δήμο Αμπελώνα που εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους μιας ευρύτερης περιοχής που ξεπερνά τα όρια του Δήμου Τυρνάβου.
Κύριε δήμαρχε, μην μείνετε θεατής για ακόμη μία φορά. Τρέξτε και δώστε τις απαραίτητες διευκρινίσεις (πληθυσμό, χιλιομετρικές αποστάσεις, περιοχές που εξυπηρετεί το κατάστημα) στην διοίκηση των ΕΛΤΑ για να παραμείνει το κατάστημα στον Αμπελώνα ανοιχτό. Δεν νοείται μία πόλη σαν τον Αμπελώνα, με τα γύρω χωριά να μείνουν χωρίς ΕΛΤΑ.
Σας καλούμε να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να μην αποδεχτείτε το μοιραίο και όλοι μαζί, συντεταγμένα να διεκδικήσουμε το αυτονόητο: ΤΑ ΕΛΤΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ