ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

Τυχερός ο νέος βοηθός προπονητής Ιωάννης Μίσσας

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory έπειτα από την προγραμματισμένη προπόνηση της Δευτέρας (18/1) έκοψε μέσα σε άριστο κλίμα τη Βασιλόπιτα για το 2021, έστω και σε «κλειστό» κύκλο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, που μία αντίστοιχη εκδήλωση θα γίνονταν σε κάποιο κατάστημα ενός εκ των χορηγών.

Η νέα πραγματικότητα με τον Covid-19 στην καθημερινότητα μας, «οδήγησε» τη διοίκηση, τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και το υπόλοιπο staff να συναντηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται για την έναρξη του δεύτερου γύρο στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League και πέρασαν μερικά λεπτά αφήνοντας πίσω από τις υποχρεώσεις τους.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Ιωάννης Μίσσας που συμφώνησε πρόσφατα με την ομάδα μας, έτσι ώστε να βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Παπανικολόπουλου και του Γιάννη Τζήμα.

Missas-Gabetas-Kommatos

Ο πολύτιμος βοηθός προπονητή της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory έλαβε το δώρο του, ενώ πήρε και τις ευχές των υπολοίπων, ύστερα από το συνολικό μήνυμα που έστειλαν οι Θοδωρής Ριζούλης και Νέστορας Κόμματος:

«Καλή χρονιά σε όλους, περνάμε δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες ελπίζουμε να ομαλοποιηθούν με την έλευση του εμβολίου. Μερικοί άνθρωποι από εμάς, έχουμε να δούμε τις οικογένειες μας αρκετό χρονικό διάστημα και το μόνο που επιθυμούμε είναι να πάρουμε τις ζωές μας πίσω, βγαίνοντας πιο δυνατοί και υγιείς.
Kommatos-Rizoulis1

Η αλήθεια είναι πως ανήκουμε στους τυχερούς, διότι η Stoiximan Basket League συνεχίζεται δίχως προβλήματα και τούτο είναι πολύ σημαντικό, αφού δεν μένουν άπραγοι οι καλαθοσφαιριστές, συντηρώντας και τις οικογένειες τους. Καλή συνέχεια στο «έργο» σας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ