Η ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΜΠΙΖΙΟΥ – ΑΔΑΜΟΥΛΗ…

Βγήκαν τα διαδικτυακά μαχαίρια τα τελευταία 24ωρα στο χώρο της τοπικής ΝΔ εξαιτίας της ανάρτησης του Γ, Αδαμούλη με τίτλο “η αξιοκρατία σε πρώτο πλάνο”, αφού στον πολιτευτή απάντησε εμμέσως πλην σαφώς η βουλευτής Στέλλα Μπίζιου μέσω της σελίδας της στο fb, μιλώντας “για συκοφαντίες, αν όχι για γελοιότητες”, για να ανταπαντήσεις ο κ. Αδαμούλης επίσης μέσω fb με ανοικτή πρόσκληση για διάλογο.

Στο σχόλιό της η κ. Μπίζιου ανέφερε τα εξής:

“Επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν διακινηθεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αρκετά σχόλια, τα οποία ξεκίνησαν από μια ατυχέστατη ανάρτηση πολιτευτή ν. Λάρισας της ΝΔ, οφείλω να δηλώσω κατηγορηματικά και να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω καμία εμπλοκή σε καμία περίπτωση διαγωνισμού για την πλήρωση θέσης με σύμβαση σε υπηρεσία του δημοσίου που να αφορά συνεργάτη του πολιτικού μου γραφείου.
Κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ηθική και πολιτική μου υπόσταση.
Καλό θα είναι όσοι σπεύδουν να αναπαράξουν ανυπόστατα ψεύδη να γνωρίζουν πως χωρίς αποδείξεις και διασταύρωση στοιχείων καταλήγουν στη συκοφαντία αν όχι τη γελοιότητα”.

Στη σημερινή του πρόσκληση ο κ. Αδαμούλης επισημαίνει:
Προσκαλώ σε ανοιχτό διάλογο, σε τοπικό κανάλι, όποιους νομίζουν ότι θίγονται από τα γραφόμενά στην ανάρτηση μου (17/1/20) στο προφίλ μου με τίτλο :
“Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ”.
Ταυτόχρονα μέσα από τον διάλογο να δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο να πάρει απαντήσεις σε όποια πολιτικά ερωτήματα προκύπτουν από τα γραφόμενα της ανάρτησής μου.
Να μιλήσουμε επιτέλους για την ταμπακιέρα.
Αυτά δηλαδή που ο κόσμος τα έχει τούμπανο κ κάποιοι κρυφό καμάρι, ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες κ αμφιβολίες.
Είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να ανοίξει ένας δημόσιος διάλογος για τα πολιτικά -κομματικά τοπικά δρώμενα.
Δεν νομίζετε ότι θα έχει ενδιαφέρον;
“Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού κ το πήδημα”
ΥΓ
Τώρα αν κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία -χωρίς να αναφέρονται πουθενά στην ανάρτηση μου – για να πλήξουν τους εσωκομματικους τους αντιπάλους, εν όψει επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, είναι δικό τους Θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ