ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥΝΕΡΙ-ΛΕΥΚΗ

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου για τη βελτίωση  του δρόμου που συνδέει το Πολυνέρι με τη Λεύκη, στη  διανομαρχιακή οδό Λάρισα – προς όρια νομού Καρδίτσας.  Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 371.900 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες αποκατάστασης της οδού σε θέσεις όπου απαιτείται, εργασίες αποκατάστασης και ενίσχυσης στρώσεων οδοστρωσίας και εκ νέου ασφαλτόστρωση, εργασίες συμπλήρωσης οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης καθώς και εργασίες ασφάλισης της  οδού.

«Οι δρόμοι μας ενώνουν και μας φέρνουν με ασφάλεια πιο κοντά» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τη δουλειά σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις υποδομές, αποδίδοντας έργα χρήσιμα, που λύνουν προβλήματα της καθημερινότητας. Τα έργα που μελετά, χρηματοδοτεί και κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουν τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, δημιουργούν θέσεις εργασίας και φέρνουν χρήμα στην τοπική πραγματική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ