ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΙΖΙΟΥ – ΛΙΒΑΝΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

«Είμαι βέβαιη πως η νέα ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπό την καθοδήγηση του νέου υπουργού Σπήλιου Λιβανού θα βάλει την δική της σφραγίδα στον πρωτογενή τομέα συνεχίζοντας το πετυχημένο έργο του Μάκη Βορίδη. Ο στόχος εξάλλου είναι ένας και κοινός: η στήριξη και προώθηση των συμφερόντων των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης της στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και της συνάντησής της με τον νέο υπουργό κ. Λιβανό.

«Η υπογραφή της συνεργασίας του ΕΛΓΑ με την Κοινωνία της Πληροφορίας, ως πρώτο αποτύπωμα του νέου υπουργού δείχνει τη συνέχεια της πολιτικής εκσυγχρονισμού όλων των θεσμικών οργάνων που έχουν ως στόχο την στήριξη του Έλληνα παραγωγού», δήλωσε η κ. Μπίζιου, η οποία κατέληξε στη δήλωση της λέγοντας πως «οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της χώρας μας γνωρίζουν πλέον πολύ καλά πως μπορούν να σχεδιάζουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει θέσει εξ αρχής ως πρώτη προτεραιότητά της την αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ