ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Παράπονα εξέφρασε αναγνώστης του paidis.com ο οποίος επισκέφθηκε την ταμειακή υπηρεσία του δήμου Τυρνάβου για να τακτοποιήσει μία οφειλή που δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2020 και την οποία προσπάθησε και τότε να εξοφλήσει αλλά του απαγορεύτηκε η είσοδος στο δημαρχείο λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοΪού.

Πηγαίνοντας χθες να εξοφλήσει το ποσό του ζητήθηκε να πληρώσει και τόκους υπερημερίας για το διάστημα από τον Οκτώβριο μέχρι χθες, παρά το γεγονός όπως υποστηρίζει ότι δημιουργήθηκαν χωρίς να ευθύνεται.

Και μπορεί στην περίπτωσή του το ποσό της οφειλής να ήταν μικρό και η επιβάρυνση επίσης μικρή, αλλά αναρωτιέται τί θα γινόταν σε περίπτωση που η οφειλή ήταν 1.000 ή παραπάνω €.

Ο αναγνώστης θεωρώντας ότι είναι άδικο να επιβάλλονται τέτοιες επιβαρύνσεις στους δημότες από τη στιγμή μάλιστα που δεν ευθύνονται, αφού δεν ήταν δυνατή ούτε η ηλεκτρονική πληρωμή, ζητά από τη δημοτική αρχή αν βρει τρόπους να διαγράψει αυτούς τους τόκους για το διάστημα που το δημαρχείο ήταν κλειστό για τους πολίτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ