ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Μπορεί φέτος η ομάδα του Τυρνάβου 2005 να έχει κατεβάσει ρολά και να μην πήρε μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ προφανώς λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από την πλευρά ποδοσφαιρόφιλων ή επιχειρηματιών να την αναλάβουν με δεδομένη της πρόθεση του κ. Γιώργου Σαλτσίδη να αποχωρήσει από τα διοικητικά, ενόψει της νέας χρονιάς όμως όλα δείχνουν ότι κάτι κινείται γύρω από το ιστορικό σωματείο και ήδη ένα επιχειρηματικό σχήμα εκδήλωσε ενδιαφέρον να ηγηθεί της προσπάθειας επαναλειτουργίας της ομάδας με στόχο να την επαναφέρει σε δρόμους επιτυχίας και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com οι επιχειρηματίες, που προς το παρόν έχουν επιλέξει να μην εκφράσουν δημόσια και επίσημα το ενδιαφέρον τους για την ομάδα,  έχουν έλθει σε επικοινωνία με άτομα από τον Τύρναβο που έχουν στενή σχέση κάποιοι με τον αθλητισμό γενικά και κάποιοι με το ποδόσφαιρο ειδικότερα ώστε να δημιουργηθεί μία λειτουργική διοικητική ομάδα που θα μπορέσει να “τρέξει” τη νέα προσπάθεια.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, λόγω του κορωνοϊού έχουν “παγώσει” οι εξελίξεις και θα ξεκινήσουν με την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης και εκλογών μόλις το επιτρέψει η πορεία του ιού και δοθεί το πράσινο φως για συναντήσεις και ανοικτές συνελεύσεις από τους επιστήμονες.

Πάντως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com πρόκειται για μια ομάδα σοβαρών επιχειρηματιών που πλαισιώνεται και από νομικό που αν τελικά αναλάβει την ομάδα θα υπάρξουν εκείνα τα εχέγγυα για μια καλύτερη μέρα για το τυρναβίτικο ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ