ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Χρήστος Τσιόπας δημοτικός σύμβουλος μέλος της δημοτικής παράταξης ΣυνΠολιτεία

Ο δήμος έχει συνέχεια δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Κόκουρας την ώρα που υπέγραφε άλλο ένα έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Πρόκειται για το έργο ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων.

Το έργο είχε εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ήδη από το 2018 και περιλάμβανε  τμήματα των αγροτικών δρόμων που αποτελούν συνδέσμους με το κύριο επαρχιακό δίκτυο αλλά και εξασφαλίζουν  εύκολη πρόσβαση σε μεταποιητικές μονάδες. Ο σκοπός του έργου είναι να ενισχυθεί η παραγωγή αλλά και η μεταποίηση που είναι οι βασικοί μοχλοί ανάπτυξης του τόπου.

Το 2019 έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και εντάχθηκε για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα Φιλόδημος.

Πριν περίπου ένα χρόνο το έργο δημοπρατήθηκε.  Τώρα  υπογράφτηκε η σύμβαση και αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο στο τέλος του 2021.

Χρειάζονται 4 χρόνια για να ολοκληρωθεί το έργο. Αυτοί περίπου είναι οι χρόνοι εκτέλεσης δημοτικών έργων. Για να υπάρξει  η λογική της συνέχειας στα έργα,  θα πρέπει να τα συνεχίζει η τωρινή δημοτική αρχή από το σημείο που τα άφησε η προηγούμενη.

Εμείς είχαμε την ατυχία να μην βρούμε δρομολογημένα έργα από τους προηγούμενους και έγιναν όλα από την αρχή. Ξεκινήσαμε και αφήσαμε έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε φάση ολοκλήρωσης.

Εύχομαι στον Δήμαρχο καλή συνέχεια και όρεξη γιατί χρειάζεται πολλή δουλειά για να “τρέξουν” όλα τα έργα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ