MERE: ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕΓΑΛΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Στη Λάρισα αναμένεται να ανοίξει μέσα στο επόμενο διάστημα το ένα από τα 2 της καταστήματα η μεγάλη ρωσική αλυσίδα σούπερ μάρκετς SVETOFOR με καταστήματα σε πολλές χώρες του κόσμου και με προϊόντα που προσφέρονται σε χαμηλές τιμές.

Η αλυσίδα SVETOFOR, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα discount στην Ρωσία, με 1.800 καταστήματα σε όλη την χώρα.  Σήμερα ήδη λειτουργεί πολύ πέρα από τα σύνορά της, στην Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία,  Κίνα και άλλες χώρες.

Η SVETOFOR επεκτείνεται σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Γαλλία, ΗΠΑ , Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες και στην ΕΕ είναι γνωστή ως MERE. Στη χώρα μας τα δύο πρώτα της καταστήματα θα τα ανοίξει στη Λάρισα και στην Τρίπολη.

Η MERE, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποί της στην Ελλάδα, θέλει να φέρει έναν νέο διαφανή τρόπο λειτουργίας προς όφελος τόσο των καταναλωτών όσο και των προμηθευτών. Στους καταναλωτές θα προσφέρει όλα τα είδη, τρόφιμα και μη, σε καλή ποιότητα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, αφού θα συνεργάζεται απευθείας με τους παραγωγούς, μικρούς και μεγάλους και θα προτιμά τα Ελληνικά προϊόντα.

Στους προμηθευτές θα προσφέρει αυτόματες πληρωμές κάθε εβδομάδα για ό,τι έχει πωληθεί στην διάρκειά της. Η συνεργασία θα είναι διάφανη και ειλικρινής. Δεν θα υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή επιβαλλόμενες εκ των υστέρων εκπτώσεις. Οι τιμές που αναφέρονται στην σύμβαση προμήθειας θα είναι οι τιμές που θα λαμβάνει ο προμηθευτής στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Η MERE απευθύνεται στους καταναλωτές που θέλουν να ψωνίζουν σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να πληρώνουν υπερβολικά για μάρκετινγκ, όμορφα σχεδιασμένα και διακοσμημένα ράφια και περιοχές πωλήσεων.

Απευθύνεται επίσης και στους Price hunters (κυνηγούς τιμών) που ψάχνουν για αγαθά σε τιμές ευκαιρίας και εξαιρετικές προσφορές, αλλά και σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων καταστημάτων λιανικής και HORECA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ