ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1.000 €

Συνεχίζονται οι διακοπές υδροδότησης λόγω οφειλών από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας, καθώς μεγάλη μερίδα καταναλωτών με οφειλές άνω των 1000 ευρώ εξακολουθούν να μην προσέρχονται για διακανονισμό, παρά τις τηλεφωνικές οχλήσεις, παρά τις δημόσιες εκκλήσεις και παρά τις προειδοποιήσεις για τη λήψη μέτρων.

Συγκεκριμένα στην δημοτική ενότητα Ελασσόνας πραγματοποιήθηκαν 135 από τις 197 προγραμματισμένες επισκέψεις για διακοπή υδροδοτήσεων. Οι διακοπές που πραγματοποιήθηκαν, αφορούσαν τόσο την πόλη της Ελασσόνας όσο και τις κοινότητες Βαλανίδας, Ευαγγελισμού, Κεφαλοβρύσου και Κλεισούρας.

Παράλληλα συνεργείο πραγματοποίησε 30 επισκέψεις για διακοπές υδροδοτήσεων στην Κοινότητα Τσαριτσάνης και 14 στην δημοτική ενότητα Σαρανταπόρου και συγκεκριμένα στις κοινότητες Γερανείων, Λυκουδίου, Μηλέας, Γιαννωτών και Σαρανταπόρου.

Η υπηρεσία θα συνεχίσει τον έλεγχο και τις επισκέψεις σε όλες τις υπόλοιπες κοινότητες του δήμου και κάνει σαφές ότι είναι υποχρέωση όλων η έγκαιρη πληρωμή των λογαριασμών. Εφόσον προκύπτει το οποιοδήποτε πρόβλημα αποπληρωμής, οι καταναλωτές καλούνται να έρχονται άμεσα σε επικοινωνία με τη ΔΕΥΑ, ώστε να αποφεύγονται συσσωρευμένα ληξιπρόθεσμα ποσά και η λήψη τέτοιων μέτρων από πλευράς της επιχείρησης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com