ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ» Η ΑΕΛ

Δεν έχει τέλος ο αγωνιστικός κατήφορος της ΑΕΛ, που στο πλαίσιο της εμβόλιμης 19ης αγωνιστική της Super League γνώρισε την ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη με σκορ 1-0.  Ανύπαρκτοι επιθετικά οι «βυσσινί» δέχτηκαν πίεση από τους γηπεδούχους, που απείλησαν από νωρίς την εστία του Μπάγιτς (Μαντσίνι, Γκαρσία, Γκάμα) καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ με τη συμπλήρωση του ημιώρου.

Ο Άρης προηγήθηκε στο 30’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τσόσιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά στέλνοντας όμως την μπάλα στην καρδιά της περιοχής της ΑΕΛ και ο Ροζ που καιροφυλακτούσε στο δεύτερο δοκάρι με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Άρης επιχείρησε να «κλειδώσει» το παιχνίδι και στο 55’ ο Μάνος σκόραρε, με τον βοηθό να σηκώνει τη σημαία και το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ με τη βοήθεια και του VAR, ενώ η πρώτη υποψία φάσης για λογαριασμό των «βυσσινί» καταγράφηκε στο 63’, όταν ο Τρούγιτς έκανε τη σέντρα και ο Μιλοσάβλιεβιτς έβαλε την προβολή, στέλνοντας την μπάλα έξω.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Άρη να απειλεί στο 80’ με τον Σίλβα και τον Μπάγιτς να λέει «όχι», ενώ το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με την ΑΕΛ να προβληματίζει για πολλοστή φορά με την απόδοσή της καταγράφοντας μία ακόμη ήττα και παραμένοντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας νοιώθοντας την ανάσα της Λαμίας που αγωνίζεται αύριο.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντκρεν (70′ Σάκιτς), Ιωάννου, Ρόουζ, Δεληζήσης, Τζέγκο (69′ Ματίγια), Σάσα, Γκάμα (70′ Σίλβα), Γκαρσία, Μπερτόλιο, Μαντσίνι (19′ λ.τ. Μάνος).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Καρανίκας, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Τσόσιτς, Σπαρβ (46′ Μιλοσάβλιεβιτς), Νικολιάς, Κολομπίνο, Πινακάς (83′ Γλυνός), Ντουρμισάι, Τρούγιτς (65′ Ακούνια).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Super League Greece

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ