ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΦΩΤΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (ΦΩΤΟ)

Μια μικρής έκτασης φωτιά που εκδηλώθηκε στο παρεκκλήσι των Ταξιαρχών που βρίσκεται στο προαύλιο του ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου στη Γιάννουλη κινητοποίησε τα αντανακλαστικά της ενορίας, με τους υπεύθυνους μάλιστα του ναού να καλούν τους υπαίτιους να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Η φωτιά εκδηλώθηκε (ευτυχώς) μέρα μεσημέρι, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες άγνωστοι φαίνεται πως άναψαν όλα τα κεριά που βρισκόταν τοποθετημένα στην βάση και αποχώρησαν, ενώ λόγω της πυρκαγιάς μαύρισαν αγιογραφίες και κάηκε παράθυρο του παρεκκλησίου.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην επέμβαση περίοικων που έσβησαν τη φωτιά, με τους υπεύθυνους μάλιστα του ναού να καλούν τους υπαίτιους σε αποκατάσταση των ζημιών.

«Λυπούμαστε για τις συμπεριφορές αυτές και ελπίζουμε αυτοί-αυτός που το έκαναν να έχει το σθένος να έρθει να επανορθώσει γιατί αν πρόσεξαν, υπάρχει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο!», ήταν η χαρακτηριστική ανάρτηση στηνεπίσημη σελίδα του ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης, από όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ