ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ»

Σαφές το μήνυμα του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, που έσπευσε να συναντηθεί με τον εικαστικό Χρ. Παπανικολάου στον χώρο όπου τοποθετήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας το έργο του, που τόσο ντόρο σήκωσε στη Λάρισα.

«Το έργο που τοποθετήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στον κόμβο της οδού Βόλου με την λεωφόρο Καραμανλή είναι μια σημαντική εικαστική παρέμβαση  που ήδη έχει προκαλέσει μια μεγάλη συζήτηση, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τον βασικό ρόλο της τέχνης που δεν είναι άλλος από το να ανοίγει δρόμους στη σκέψη, στην αίσθηση και την αισθητική», έσπευσε να δηλώσει ο κ. Καλογιάννης, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του δημιουργού.

Αν μη τι άλλο σαφές το μήνυμα, μόνο που εκτός από συζήτηση περί Τέχνης προέκυψαν και ερωτηματικά στους Λαρισαίους για τον τρόπο επιλογής, το κόστος κλπ., με τη ΛΑΣΥ μάλιστα να καταθέτει σχετική επερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Γι’ αυτά γνωρίζει κάτι ο δήμος Λαρισαίων; Απαντήσεις για ένα ζήτημα που αφορά στην πόλη θα πάρουμε και αν ναι θα σταλούν σε όλους ή επιλεκτικά πρώτα σε ορισμένους και μετά στην υπόλοιπη… πλέμπα;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ