ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τριτοκοσμικές εικόνες στις εγκαταστάσεις του τμήματος οδοποιίας του δήμου Λαρισαίων κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του paidis.com, με τους εργαζόμενους να διαμαρτύρονται κάνοντας λόγο για τραγικές συνθήκες, αφού δεν έχουν στη διάθεσή τους ούτε τουαλέτα για τις ανάγκες τους!!

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο χειριστής μηχανήματος Γ. Κατσόγιαννος κατήγγειλε πως για τους 22 εργαζόμενους στο τμήμα δεν υπάρχει ούτε τουαλέτα, ενώ οι ανάγκες τους εξυπηρετούνται χάρη σε δύο τουαλέτες (ανδρών-γυναικών) που υπάρχουν στο τμήμα Πρασίνου και τις οποίες χρησιμοποιούν ακόμη 40 εργαζόμενοι!!!

Αδιάψευστος μάρτυρας ο φακός του Δ. Καστανάρα, που κατέγραψε πρόχειρα παραπήγματα για τις ανάγκες των εργαζομένων και την προστασία τους μέσα στον χειμώνα, μηχανήματα πλήρως εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες, απαράδεκτες εικόνες στη βρύση όπου εργαζόμενοι πλένουν υποτυπωδώς τα χέρια τους όπως και μεγάλη ποσότητα αλατιού, που ξέμεινε απροστάτευτη και «πετρωμένη».

«Απευθυνθήκαμε στην υπηρεσία για την προστασία του αλατιού με τη διαμόρφωση κατάλληλου χώρου και στεγάστρου, όπως και για τη δημιουργία ενός ανθρώπινου εντευκτηρίου με την αξιοποίηση των τεχνικών μέσων που ούτως ή άλλως διαθέτουμε και απάντηση καμία», σημείωσε ο κ. Κατσόγιαννος, ξεναγώντας τους εμβρόντητους δημοσιογράφους, που αντίκρυσαν εικόνες που δεν τιμούν κανέναν.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Δ. Καστανάρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ