ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ: Ο ΤΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΑ “ΧΡΥΣΑ” ΧΕΡΙΑ

Εχοντας καταγράψει χιλιάδες ώρες επεμβάσεων στα χειρουργεία και έχοντας αντιμετωπίσει αρκετές σοβαρές και επικίνδυνες περιπτώσεις ασθενών ο Τυρναβίτης γενικός χειρουργός Χρυσοβαλάντης Έξαρχος έχει κατακτήσει με κόπο τη φήμη ενός εκ των πλέον πετυχημένων χειρουργών της περιοχής με τους ασθενείς του να τον αποκαλούν δικαιολογημένα “ο χειρουργός με τα “χρυσά” χέρια”.
Ο Χρυσοβαλάντης Έξαρχος είναι Γενικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα και στο Τύρναβο. Παράλληλα, είναι επιστημονικός Διευθυντής της Xειρουργικης Κλινικής “ΘΕΟΤΟΚΟΣ” και επιστημονικός συνεργάτης του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας . Σπούδασε στην ιατρική σχολή Αθηνών και αποφοίτησε το 2007. Μετά τη στρατιωτική του θητεία, εργάστηκε ως ιατρός υπαίθρου για διάστημα 18 μηνών.
Ασκήθηκε για έξι μήνες στη Γενική Χειρουργική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, και από τις 15 Μαρτίου 2011 έως τις 13 Σεπτεμβρίου του 2016 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Γενική χειρουργική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Κατά την διάρκεια της ειδικότητάς του, παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά μαθήματα της χειρουργικής Βορείου Ελλάδος και συμμετείχε σε πλήθος σεμιναρίων και ακαδημαϊκών εργασιών στο εσωτερικό και εξωτερικό.
Έλαβε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας του Γενικού Χειρούργου το 2016.
Μετεκπαιδεύτηκε στην χειρουργική τραυμάτων και επείγουσας χειρουργικής από το 2011 έως το 2013.
Ταυτόχρονα, μετεκπαιδεύτηκε ταυτόχρονα στην Μαστολογία στα νοσοκομεία Λητώ και Ιασώ General, λαμβάνοντας τον τίτλο απόφοιτου της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας.
Επίσης, μετεκπαιδεύτηκε στην χειρουργική ήπατος – χοληφόρων – παγκρέατος στο Βόλο το 2015. Μετεκπαιδεύτηκε στη χειρουργική παχέος εντέρου στην Θεσσαλονίκη το 2016 και στην χειρουργική των ενδοκρινών αδένων (θυροειδούς) στο Γεννηματά το 2018. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ