ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ Β. ΜΕΛΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Ίδρυμα Βασιλείου Μελά για την ευγενική του χορηγία προς το σχολείο απέστειλε το νηπιαγωγείο Βλαχογιαννίου. Στην ευχαριστήρια επιστολή που συνοδεύεται και από φωτογραφίες των νηπίων αναφέρονται τα παρακάτω:

“Αξιότιμε κ Πρόεδρε.

Σεβαστά μέλη της Επιτροπής,

Με την επιστολή αυτή, η Δ/νση. οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Βλαχογιαννίου. σας εκφράξουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την ευγενική οας χορηγία προς το νηπιαγωγείο μας.

Η άμεση ανταπόκριση της αποστολής του υλικού που σας αιτηθήκαμε (ξύλινο μαγαζάκι, επιτραπέζια παιχνίδια βιβλία αναλώσιμο υλικό) μας γέμισε με χαρά, διότι θα βελτιώσει την ποιότητα της εκπαιδευτικής πράξης σε όλους τους τομείς.

Η προσφορά αυτή μας ενισχύει σε καιρούς δύσκολους ηθικά και υλικά. Διανύουμε μια μακρά περίοδο που μας εξουθενώνει ψυχικά Ωστόσο όλη η εκπαιδευτική κοινότητα στέκεται δίπλα στο παιδί αφουγκραζόμενη την ανάγκη για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.

Δράττοντας την ευκαιρία, ο Σύλλογος διδασκόντων σας εύχεται υγεία, ευημερία και ευόδωση των στόχων του ιδρύματός σας. Τα παιδιά σας επισυνάπτουν ζωγραφιές που φίλοτεχνήθηκαν ειδικά για εσάς, ως ένδειξη χαράς και ευγνωμοσύνης για τη δωρεά σας.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε πως η επιστολή θα αναρτηθεί στο ιστολόγιο του νηπιαγωγείου μας http://nipvlach2020.blogspot.com / «ΝΗΠΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ και θα δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Η Προϊστάμενη του Ν/Γ Βλαχογιαννίου

Ταμπάρη Ελένη”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com