ΕΠΙΑΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΤΟ Η ΑΕΛ

Ένα γκολ του Τάσου Καραμάνου στο 13ο λεπτό ήταν αρκετό για να χαρίσει το τρίποντο στη Λαμία, που δεν πανηγύρισε μόνο νίκη-χρυσάφι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης μα παράλληλα ξεκόλλησε από την ουρά της βαθμολογίας της Super League, παραχωρώντας το δυσάρεστο… προνόμιο στην ΑΕΛ.

Έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο από τους «βυσσινί» οι παίκτες του Μ. Γρηγορίου φιγουράρουν πλέον στη 13η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, αφήνοντας την ΑΕΛ ουραγό στη 14η θέση με μόλις 8 πόντους.

Κομβικά αν μη τι άλλο τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής στη μάχη της παραμονής, με τους «βυσσινί» να υποδέχονται το Σάββατο (30/1, 15.00) τον Βόλο σε ένα ματς-τελικό και τους Λαμιώτες να δοκιμάζονται την ίδια μέρα (19.30) στην έδρα του φορμαρισμένου Παναθηναϊκού.

Μόλις 8 στροφές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και οι παίκτες του Τζ. Φέστα ψάχνουν εναγωνίως νίκες, μα και τη χαμένη ηρεμία τους στη μάχη αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού και γιατί όχι ενός αξιοπρεπούς πλασαρίσματος στη διαδικασία των play out.

Ίδωμεν…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ