ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΑΡΧΟΥ Ζ. ΚΙΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Πύραρχος Λάμπρος Ζ. Κίτσιος ως απερχόμενος Διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας και νυν Διοικητής ΔΙ.ΠΥ.Ν. Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας και των Πυροσβεστικών Κλιμακίων δικαιοδοσίας του Π.Κ. Αγίας και Π.Κ. Φαρσάλων καθώς και των εθελοντών αυτών για την άψογη και αποτελεσματική συνεργασία, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό με τον οποίο ανταποκρίθηκαν σε όλα τα συμβάντα που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Προτρέποντάς τους να συνεχίσουν το έργο τους, υπό τις αρχές του Πυροσβεστικού Σώματος, με ζήλο και επαγγελματισμό στην άσκηση των καθηκόντων τους στο πλευρό των πολιτών.

Επίσης ευχαριστεί  όλους τους εκπροσώπους της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Πολιτικής ηγεσίας, της Στρατιωτικής ηγεσίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης, της Διεύθυνσης υγειονομικής περιφέρειας και του ΕΚΑΒ, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας για την άριστη συνεργασία τους, την εκτίμηση, εμπιστοσύνη και την αμέριστη βοήθεια που προσέφεραν στην υπηρεσία κατά τη διάρκεια της Διοίκησής του.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com