ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Το Νηπιαγωγείο Ολυμπιάδας δέχτηκε μετά από σχετική  αίτηση μια χορηγία, με βιβλία και αναλώσιμα υλικά από το Ίδρυμα Βασιλείου. Γ. Μελά. Με αφορμή τη χορηγία δημοσιοποιούν ευχαριστήρια επιστολή προς το ίδρυμα στην οποία αναφέρουν τα εξής:

“Με την επιστολή αυτή, η Δ/νση, η εκπαιδευτικός, και τα παιδιά  του Νηπιαγωγείου Ολυμπιάδας Ελασσόνα, σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την ευγενική σας χορηγία προς το σχολείο μας. Η άμεση ανταπόκριση με την αποστολή  του υλικού που σας ζητήσαμε (βιβλία ,αναλώσιμο υλικό κ.α.) μας γέμισε με ιδιαίτερη χαρά, γιατί η δωρεά αυτή σε  εξυπηρετεί τις ανάγκες υλοποίησης των στόχων του νηπιαγωγείου, τονώνει το ηθικό των παιδιών και τους διδάξει την αξία της προσφοράς.

Επιπλέον αυτή η προσφορά ενισχύει ηθικά το εκπαιδευτικό προσωπικό , αφού αναγνωρίζεται η προσπάθεια του για την καλύτερη και ποιοτικότερη εκπαίδευση των παιδιών.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης της αξιέπαινης πράξης του ιδρύματος, για την προσχολική αγωγή.

Γι αυτό λοιπόν, η προϊσταμένη και εκπαιδευτικός, τα παιδιά καθώς και οι γονείς μέσω της παρούσας επιστολής, ευχαριστούμε βαθύτατα το Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά και επιπλέον επισυνάπτουμε ζωγραφιές των παιδιών που φιλοτεχνήθηκαν ειδικά για τη δωρεά και σας ενημερώνουμε, πως η επιστολή θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του νηπιαγωγείου και θα δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.

Πάντα με σεβασμό και ευγνωμοσύνη ως προς το έργο σας, σας ευχόμαστε υγεία και δημιουργική δύναμη.

Με εκτίμηση

Η Προϊσταμένη του  Νηπιαγωγείου Ολυμπιάδας

ΖΩΗ ΠΛΙΑΡΗ”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ