ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δήλωση – καταγγελία του τοπικού συμβούλου εκλεγμένου με τη Δράση Πολιτών

Σήμερα ( Πέμπτη, 28/1/2021) στις 9.30 π.μ., μια κυρία στον Αμπελώνα κινδύνευσε από την επίθεση δύο σκυλιών κοντά στην Εκκλησία της Παναγίας. Η κατάσταση αυτή, μολονότι έχει φτάσει στο απροχώρητο και απειλεί την καθημερινότητα των Αμπελωνιτών, δεν τυγχάνει της παραμικρής προσοχής από τους υπευθύνους του Δήμου Τυρνάβου.

Οι κύριοι στο Δημαρχείο σφυρίζουν αδιάφορα, παίρνουν τους παχυλούς μισθούς και πέρα βρέχει για τα προβλήματα των δημοτών. Όχι μόνο δεν είναι ικανοί να οργανώσουν ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων, αλλά εξοργίζουν  και τους πάντες με την αδιαφορία τους.

Θα μας πει, ο  κ. Κόκουρας , ποιος είναι ο υπεύθυνος για την διαιώνιση του προβλήματος αυτού ; Θα μας πει γιατί ο Δήμος Τυρνάβου έμεινε εκτός χρηματοδότησης , όταν όλοι οι άλλοι Δήμοι του Νομού μας πήραν χρηματοδότηση για να στήσουν καταφύγια αδέσποτων ;

Φαίνεται, όμως, πως κακώς απευθύνω τα ερωτήματα αυτά στον  κ. δήμαρχο. Αυτός το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να διορίζει ειδικούς συνεργάτες, για να τον  επικουρούν στο ανύπαρκτο έργο του.

Στο τέλος, θα καταλήξει, ο κ. Κόκουρας να είναι ένας  επικουρικός δήμαρχος. Και ενώ έχουμε μπουχτίσει με τις επικουρίες  του, στον Αμπελώνα θα μας φάνε τα σκυλιά. Έλεος πια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ