Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥΣ 2 ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΝΛ

«Πάγωσαν» Αγιά και Ραψάνη στο άκουσμα της τραγικής είδησης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αδόκητο χαμό των δύο γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας στον Ολυμπο εξέδωσε η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας εκφράζει την ανείπωτη θλίψη του για τον άδικο θάνατο δύο μάχιμων γιατρών, μετά από τραγικό ατύχημα στον Όλυμπο. Η ιατρική κοινότητα αλλά και η κοινωνία της Λάρισας είναι συγκλονισμένη. Ο πρόωρος θάνατος των δύο συναδέλφων ενός αναισθησιολόγου και ενός παθολόγου-εντατικολόγου, επιμελητών Α΄ της ΜΕΘ του Γ.Ν.Λάρισας, από πτώση χιονοστιβάδας στο βουνό των Θεών, κατά την άσκηση του αγαπημένου τους αθλήματος της ορειβασίας, μας συγκλονίζει και ταυτόχρονα μας προβληματίζει  γιατί ο χαμός τους αφαιρεί από την πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωναϊού δύο  αξιόλογους επιστήμονες.

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες τους.

Θρήνος σε Αγιά και Ραψάνη

Εν τω μεταξύ «πάγωσαν» η Αγιά και η Ραψάνη Λάρισας στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου των δύο γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας που έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα όταν παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα στον Όλυμπο.

Με καταγωγή από την Αγιά Λάρισας ο Θ. Χατζόπουλος, αναισθησιολόγος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, είχε λατρεία με το βουνό, με τους συντοπίτες του να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα και το χιούμορ του, ενώ ιδιαίτερα αγαπητός ήταν και ο παθολόγος-εντατικολόγος Τηλέμαχος Ζαφειρίδης, που καταγόταν από τη Ραψάνη, επίσης παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

«Πρόκειται για εξαιρετικούς συναδέλφους, είναι μεγάλη η απώλεια», περιορίστηκε να δηλώσει στη σελίδα ο διευθυντής ΤΕΠ και εντατικολόγος του νοσοκομείου Δ. Μπαμπαλής, συγκλονισμένος από το τραγικό συμβάν, ενώ το ΓΝΛ βρίσκεται στο πόδι αναμένοντας αργά το βράδυ την έλευση των δύο σορών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ